Cene Windows7 aparatov...wtf?

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Ti svetujem, da še kar malo ostani na WM6.5. WP7 je eno veliko sranje! Uporabljam ga že dobrega pol leta in MS ni drugega naredil kot copy & paste. Pametne navigacije še ni na WP7, usb storage pa lahko uporabljaš če si namestiš en program.

Da si nastaviš ringtone moraš imeti odklenjen gsm, velja pa samo za kontakte. Alarm, sms... -ju ne moreš zamenjat ringtona.
Grafike skoraj ni dobene, vse je samo en tekst (zato pa dela tako hitro).
Navigon navigacija dela samo na HTC-jih, ker rabiš raziskovalec, da nastaviš zadevo.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
So novi modeli že napovedani?

kot receno pocakmo do 4ih pa bomo vidl kaj bodo povedal.
upam pa, da se bo tale wp7 scena malo razsirila.. moj touch hd je v zadnijh vzdihljajih:)

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
Ok ta post pisem iz Omnie 7.
Na zacetku se mi je wp7 zdel kar nekaj. Zdaj po dvej tednih uporabe je pa nebi vec zamenjal za wm6.5. Tako da bo omnia 2 ce bo sef dovolil ostala v predalu. Navigacijo imam navigona , kartre pa kar od iphone verzije navigona. Ceprav je bolj osnovna navigacija (ne mores shraniti poti itd, amak se ze prpravlja verzija 2.x ki bo verjetno boljsa. Melodije imam svoje. Aplikacij pa je pravtako na tisoce. Na konncu pa si jih nalozis itak samo kakih deset, ker jih vec ne rabis. Zato ne vem zakaj bi pogreboval miljon aplikacij kot jih ponuja android.
V osnovi se mi zdi zelo v redu sistem, narejen tako da ga lahko uporablja tudi blondinka. Ce si pa advanced user pa si ga tudi uredis po svojih zeljah. Ni pa fansismensi barvno nacickan sistem, kjer se vse bliska in skace. Pac filozofija wp7 je taka, da si mulc kupi androida kker zeli imeti vse barvono, animirano.. Poslovni uporabnik ki zeli uporabljati telefon za brskanje, e-posto, telefoniranje pac kupi wp7. Veliko primernejsi za nekoga ki nima casa se jebat kako bo telefon izgledal.
Vsakemu pac svoje. Ce ne zelis wp7 bodi tiho in kupi androida. Vsekakor pa ni sistem ki bi zasluzil pluvanje do podna.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
ce to leti name.. ne mislit, da kurcam wp7, ker ravno nasprotno od tega, si ga zelo zelim.
moja zelja glede vecje ponudbe je le zato, ker ce imas vec izbire si pac lahko izberes tisti program, ki tebi bolj ustreza. ce pac nekaj potrebujes in je za to navoljo zgolj en program pa nekako nimas izbire.
nacickani telefoni mi niso vsec, zato imam tudi na svojem rom s sensom, ki je praticno crno bel.
glede tegale MS dogodka pa.. sicer sem na hitro pregledal, ampak nevem zakaj sem pricakoval, da bo MS kazal nove telefone..:/

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
MS je smesen, ker spet dela to kaj pac zna - kopira. Zdaj se bo pac poizkusil se z "kvazi" nekimi servisi za lokacijo, glasbo itd.

"Na konncu pa si jih nalozis itak samo kakih deset, ker jih vec ne rabis. Zato ne vem zakaj bi pogreboval miljon aplikacij kot jih ponuja android. "

Ce jih TI ne rabis, pomeni le, da TI ne najdes uporabe za njih.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Sam uporabljam Omnio 7. E-mail znajo brat že skoraj vsi telefoni. Na Wp7 pa ne moreš vizitke skenirat, kontaktov poslat, NLB Klik ne dela... Slab poslovni telefon. Najboljši pa je, da ko končno najdem en dober program je ta seveda plačljiv. Kar ne bi predstavljalo težav, če bi ga lahko kupil, ampak ga ne morem, ker Marketplace ne dela v Slo.

Navigon je krekan, koliko jaz vem.
Povej mi kaj si lahko, kot advance user nastavim na telefonu, da bo po mojem. Barve kvadratkov?
Najbolj zanimivo mi je ko pravijo najhitrejši rastoči Marketplace. Aplikacija "What Charli Sheen sad" in drugi, jaz ne štejem kot neka dobra aplikacija.
Takšnjih aplikacij je na dan ogromno. Link

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
http://www.google.si/gwt/x?q=s...nd-contact.html

Tako lahko sendas kontakte.

Ce bi MS kopiral bi wp7 bil pac se en andrid look os. Pa ni, ni ne kopija apla niti googla. Je nekaj svojega, zato ga pac vsi grajajo. Zakaj nlb klik ne dela, ne vem ker ga ne uporabljam, ampak glede na trditev okoli kontaktov, predvidevam da ti dolocene stvari ne gredo od rok.

Pa se ena anketa. Kdo ima vec kot 10 (ajde veckratnik te stevilke) aplikacj namescenih na bilokaterem telefonu?
Igrce tukaj ne stejejo!

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
pa saj se ne gre za to kolko jih imaš inštaliranih, ampak med kolkimi korsitnimi lahko izbiraš.
Grajajo pa wp7 vsi predvsem zato, ker je ven prišel pol funkcionalen in to v času, ko android hara na polno. Zato je trenutno FAIL, kar več kot očitno kažejo prodajne številke

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Ja saj o tem pravim o barvah kvadratkov in to je to. Ne vem zakaj mora MS toliko omejevat sistem.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
Ok tudi meni gre malo na spolni organ ker imas 10 razlicnih telefonov razlicnih proizvajalcev, gui pa vedno enak. Ne vem zakan tako vstrajajo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
ker se gredo kontra politiko od googla, ki je razdrobljen na x verzij. to prinaša komplikacije, med drugim čakaš ko budala na novi uradni rom. ker ko izide uradni, še ga mora vsak proizvajalec opremit z svojo kramo (sence, touchwiz,..)

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
MS ni nič boljši. Bi moral videti, kako je bil prvi update speljan. Da o brikanimi telefoni niti ne govorim.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Maiden pravi:
MS ni nič boljši. Bi moral videti, kako je bil prvi update speljan. Da o brikanimi telefoni niti ne govorim.

Majski update je isto sranje. Ustavi se sredi updata in ne gre dalje. Samsung je za Omnia7 sam izdal patch. Sram naj jih bo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
Imam na sumu da je za to kriv bolj Samsung kot M$. Zkaj bi pa na vseh drugih napravah šel update skozi brez problema.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
ksz:
Naj mi nekdo pomaga, kako na HTC Trophy nastaviti, da bo pravilno prepoznaval številke. V imeniku imam številke vnešene v formatu +38641xxxxxx in mi je ob klicu ne prepozna. Če pa popravim na 041xxxxxx pa preozna brez problema. Pri SMSih deluje brez preblema tudi v formatu +38641xxxxxxx
13.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik asko pravi:
ksz:
Naj mi nekdo pomaga, kako na HTC Trophy nastaviti, da bo pravilno prepoznaval številke. V imeniku imam številke vnešene v formatu +38641xxxxxx in mi je ob klicu ne prepozna. Če pa popravim na 041xxxxxx pa preozna brez problema. Pri SMSih deluje brez preblema tudi v formatu +38641xxxxxxx
13.gif

To mi je tudi kolega reko, da ga jebe. Glede na to da dela v Avstriji in tukaj, pravi da mora potem imet dvojne kontakte, z mednarodno stevilko.

Vazno da so lepi in tekoci meniji.