Deli za posamezen avto so zares visoki, ker imam starejši avto se običajno poslužujem nasveta mehanika ki mi pravi tako;nekateri originalni deli so naprodaj v seriji identik torej izdelovalec delov naprimer za Renault prodaja dele pod znamko Motrio ki so identični originalu čeprav si mislimo da ne gre kombinirat se tudi to da in je prav tako dobro kot original.Priznam da si ne morem kupiti nov avto niti si ga ne želim in to iz razloga preveč elektronike ki so v novejših avtomobilih, ne bi zmogel popraviti nekaj kar ni dostopno mojemu žepu in priznam da rad vozim avtomobile starejših letnikov dobro ohranjene in vzdrževane ki večinoma nimajo toliko elektronike.Kar je mehansko je še vedno lažje in cenejše popraviti od teh novejših zrobotiziranih vozil.Kje so tisti časi ko smo začeli z legendarnim Zastavo-fičo , jugec , nato Škoda , Lada WW golf, Renault 5 ww Lupo Citroen AX. , in na koncu Laguna 1,8 16 v, 1999letnik avto katerega sem kupoval skoraj eno leto ker ga nisem dobil po svojih željah in ko sem naletel nanj v Renault servisu in je bil lastnik starejši moški , avto redno servisiran na poobl. servisu prevoženih 91.000 km, sem zadel na loteriji, vozim ga že tretje leto ter ga ne bi zamenjal za nobenega drugega, ta serija je zame najboljša in bom ga vozil dokler bo sam to hotel, tako to so moje izkušnje z avtomobili.Ne prosite me da vam ga prodam, hhehe.