A ma kdo informacijo koliko stane servis za SEAT-a na 60kkm. Baje menjavajo vse redno plus svečke in zavorno tekočino. Na ŠPAN-u so mi povedali da naj bi to stalo tam 280-300€ kar se mi zdi malo too much.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Volvo S60 diesel
redni servisi 180€
veliki servis (vsakih 160.000) 800€
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Na netu ni nič pametnega, razen en stari Žurnalov člančič. Kje do pametnih podatkov na to temo? Članki, kakšna stara alter tema? Vzet si dve uri in klicat po servisih?
Za tiste, ki veste koliko vas pride npr. mali ali veliki servis, lahko napišete model avta in ceno Jst za svojga ne vem, majkemi
Ker se neprestano govori, da avtohiše živijo od servisov, me pri nakupu avta zanima cena servisa in ne samo cena novega avtomobila?!?!
BTW: Zakaj Slovenske avto revije rajši testirajo superšportnike, kot da bi naredile eno primerjavo cen servisov, ki bila za potrošnike dejansko uporabna??? Razen testov avtomobilov (ki so sicer zelo uporabni in cool) in cenikov novih avtomobilov, jst ne najdem notri nič uporabnega.
Ej, pojma nimam ali ima ketno ali jermen. Službene gare, videl račun iz prve roke, nisem pa gledal postavk, itd... V glavnem, zna bit da naslednji ne bo več FordCitat:
Uporabnik Mis pravi:
moj je bencinc na ketno pa ni bil 200.000km veliki servis....
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Ja, res je, popusta je bilo 0%
Citat:
Uporabnik sandichamp pravi:
Tole pa po moje rahlo nalagaš. Mogoče si imel nadomestne dele. LAhko pa mi na ZS pošlješ številko šasije in preverim koliko pridejo originalni deli.
LP Sandi
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik flip pravi:
In zakaj si ga potem tam servisiral če ni bilo nič popusta?
Če ni popusta se mi noben ne avta dotakne je več pooblaščenih servisov in ni samo enden!
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik flip pravi:
In zakaj si ga potem tam servisiral če ni bilo nič popusta?
Če ni popusta se mi noben ne avta dotakne je več pooblaščenih servisov in ni samo enden!
A bi drugje blo bistveno ceneje? Za 20€ se tud ne mislim vozit čez pol slovenije, sploh če sem drugače s servisom zadovoljen.