med tem nekje čisto drugje...
V prešerna je moderno zahajati.
Zato, da se potem lahko slikaš z računom iz zgražaš.
med tem nekje čisto drugje...
Ni res. V Preširna gre oni, ki nima za KavarnoV prešerna je moderno zahajati.
Zato, da se potem lahko slikaš z računom iz zgražaš.
Nauk? A ni Štajerska kao najjaća na Zemlji? Zlarin je nek otoćek za čudake...morš plavat do tja.Evo dva Hrvaška (Murter in Zlarin, oboje tik ob morju) in en domači (pod Pohorjem) račun v razmaku par dni. Komentiral sploh ne bom.
Poglej priponko 69427Poglej priponko 69426Poglej priponko 69425
Moji prstki so ti všeč? Tvoj idol tud gejev ne mara. Pazi, lohk te izobči iz svoje garde...Gva je krivoprstek ? Ti je dolgčas ?
Sicer pa...od hrvaške obale je najboljši Vrsar....precej zelena pokrajina proti >>Pagu k je dobesedno goli otok.......in domačimi odlično sovražijo titofilske srbjanćke....
Torej...če hočeš mir na dopustu greš v Vrsar.
Definicija kompliciranja je široka. Meni so januarja "zakomplicirali" vstop na trajekt iz Grčije v Italijo, ker je bila kategorija kombija po njihovo napačno deklarirana (zasebni prevoz, trdili pa so, da je komercialni, ker je bil zadi naložen avijon, čeprav sem imel najemno pogodbo na moje ime). Opcija je bila nova karta, zamuda 12h ali pa 50€ tipu v žep in nekaj doplačila na recepciji.hehe, moja je letos napacno kupila... pa je sla po doplacat, pa dobis nov listek... pa sem za foro dal samo unega napacnega, nekaj je cudno gledal, jest sm bil pa ze ma trajektu...
lahko bi malo poenostavili te razrede, da se na blagajni takoj ve kaj kupujes... ne pa da vsakic razlagas kaksen avto, kok dolg...
Saj je res malo čudno, da voziš privat avion.Definicija kompliciranja je široka. Meni so januarja "zakomplicirali" vstop na trajekt iz Grčije v Italijo, ker je bila kategorija kombija po njihovo napačno deklarirana (zasebni prevoz, trdili pa so, da je komercialni, ker je bil zadi naložen avijon, čeprav sem imel najemno pogodbo na moje ime). Opcija je bila nova karta, zamuda 12h ali pa 50€ tipu v žep in nekaj doplačila na recepciji.
Imaš prav. Kupi hrvaških kupcev v slovenskih obmejnih trgovinah pojma nimajo, da se jim ne splača kupovati v Sloveniji. jello bolj ve.Saj je lubenica tudi pri nas v isti trgovini v nekaj dneh med 0.69 in 1.35, tako da tole dokazovanje je tako kot limanje računov. Z lahkoto dokažeš da je enako, dražje ali ceneje.
a si to 60% gnilega kupoval ?. Paradižnik v Sloveniji 1,5 EUR, na Hrvaškem od 2 EUR gor.
če poznaš sam eno špuro do Hvara, tud frčoplan ne nucaSaj je res malo čudno, da voziš privat avion.
Kaj frčoplan že leti?
Ker če že lahko začneš voziti namesto trajekta na Hvar, vidiš da bi eni radi bili prej kot v eni uri tam.
kupoval je paradaJJza si to 60% gnilega kupoval ?