Cene nastanitev na Hrvaškem 2023

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja ker kultura pitja vina se je izrodila in izpela.

Kaj pa vem, težko bi se strinjal s teboj. Na Štajerskem ga še vedno kar lepo pijemo. Prav tako se mi zdi da je vedno več ljudi ki jih zanimajo vina, boljša vina, različna vina. Je pa res da ko greš zvečer ob ljubljanici da težko naletiš na koga da pije špricar. Vsi žgejo pivičke ali koktejle. No saj tudi glažev na pecljih z vinom ni malo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.676
9.473
113
Tkole je pri meni. Kamp se ni kej dost podražu od lani. Je pa gazdarica konkretno podražila pir in kofe v mini kafiču na plaži, hamburgerjev in pomfrijev pa niti ne, go figure. Zgleda so jih Euri zavedli. 4 EUR za pir dam pač sam enkrat na
vsaketolk, podobno je pa s kofetom in travarico zjutri. Pač se mi splača kofe cmarit doma in travarico vzet pri dedku ki pride mim. Po dolgčasu male za šankom sodeč nisem edini. Kdaj bo gazdarici pripeljalo, da je bolje prodat sod pira namest krigla, bomo pa videli. Zaenkrat je mali dolgcas.

sad

Guru
24. avg 2007
21.015
9.661
113
Mene bolj čudi ta (ne)raba alkohola pri vecerjah. Kako se prezivi z 1 malim pivom? Liter malvazije/grasevine za 2 je nek certificiran minimum....
Zanimivo, da jaz nisem nikoli pol litra vina spil ob večerji, pa nisem ravno rosno mlad. Pač vsakemu svoje.
Sicer pa ravno plačal 6 eur za porcijo sardel s pomfrijem. Porcija s katero se lahko potešita dva (ne nasitita). Sardele so baje odlične. Pridemo še.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.909
-317
48
Valparaiso
Tkole je pri meni. Kamp se ni kej dost podražu od lani. Je pa gazdarica konkretno podražila pir in kofe v mini kafiču na plaži, hamburgerjev in pomfrijev pa niti ne, go figure. Zgleda so jih Euri zavedli. 4 EUR za pir dam pač sam enkrat na
vsaketolk, podobno je pa s kofetom in travarico zjutri. Pač se mi splača kofe cmarit doma in travarico vzet pri dedku ki pride mim. Po dolgčasu male za šankom sodeč nisem edini. Kdaj bo gazdarici pripeljalo, da je bolje prodat sod pira namest krigla, bomo pa videli. Zaenkrat je mali dolgcas.
zjutraj točijo alko pri hrvatih?

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.410
3.719
113
Ibiza, gledam soncni zahod in pijem koktejl za 10€ ali pivo za 4€ ob morju v San Antoniju. Ali pivo na Formenteri ob obali za 12€ in koktejl za 19€, najde se vse vmes.
med tem nekje čisto drugje...
IMG_0584.thumb.jpeg.8c5441c97d7fa177a4998320abc14921.jpeg

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja samo on govori o 1 uri. Torej ne more bit Drvenik in Drvenik smo tudi zgoraj že omenili in obdelali. Lahko je samo iz Brača?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.866
-383
113

ista situacija pri meni. pir nesramno drag, kepica sladoleda pa ceneje kot v sloveniji. pa tamal spricar tud 2e, kar ni dosti vec kot pri nas.