Kateri kraj v Slo pa je bližje Benetkam kot Brniku?Trst imam pred nosom, večinoma pa tko iz benetk letim, ki je tudi mi bližje kot brnik.
Kateri kraj v Slo pa je bližje Benetkam kot Brniku?Trst imam pred nosom, večinoma pa tko iz benetk letim, ki je tudi mi bližje kot brnik.
La Spuz
Restaurant La Spuz | Tisno
Restaurant La Spuz, Betina, Šibensko-Kninska, Croatia. 2.879 všečkov · O tem govorijo 4 osebe · 3.005 oseb je bilo tu. hrana sa žarawww.facebook.com
Ja ker kultura pitja vina se je izrodila in izpela.
u eni uri
Zanimivo, da jaz nisem nikoli pol litra vina spil ob večerji, pa nisem ravno rosno mlad. Pač vsakemu svoje.Mene bolj čudi ta (ne)raba alkohola pri vecerjah. Kako se prezivi z 1 malim pivom? Liter malvazije/grasevine za 2 je nek certificiran minimum....
Blizje v km glih ne, mislim da mi je brnik 5km blizje, ampak iz nove Gorice pridem 10min prej v benetke.Kateri kraj v Slo pa je bližje Benetkam kot Brniku?
Hvala, vidim, da je Betina in ne Biograd kot sem sam mislil.La Spuz
Restaurant La Spuz | Tisno
Restaurant La Spuz, Betina, Šibensko-Kninska, Croatia. 2.879 všečkov · O tem govorijo 4 osebe · 3.005 oseb je bilo tu. hrana sa žarawww.facebook.com
zjutraj točijo alko pri hrvatih?Tkole je pri meni. Kamp se ni kej dost podražu od lani. Je pa gazdarica konkretno podražila pir in kofe v mini kafiču na plaži, hamburgerjev in pomfrijev pa niti ne, go figure. Zgleda so jih Euri zavedli. 4 EUR za pir dam pač sam enkrat na
vsaketolk, podobno je pa s kofetom in travarico zjutri. Pač se mi splača kofe cmarit doma in travarico vzet pri dedku ki pride mim. Po dolgčasu male za šankom sodeč nisem edini. Kdaj bo gazdarici pripeljalo, da je bolje prodat sod pira namest krigla, bomo pa videli. Zaenkrat je mali dolgcas.
Mladina naj kar vodo pije, slovenske navade okol alkohola naj gredo pa čimprej v pozaboJa ker kultura pitja vina se je izrodila in izpela. Pa naj bo deci ali dva terana zraven stejka, to je pa tudi vse ..
med tem nekje čisto drugje...Ibiza, gledam soncni zahod in pijem koktejl za 10€ ali pivo za 4€ ob morju v San Antoniju. Ali pivo na Formenteri ob obali za 12€ in koktejl za 19€, najde se vse vmes.
najprej si postav vprašanje od kod gre trajekt, pol pa hitr guglatTrajekt nikoli, mogoče hidrogliser ali catamaran, kakorkoli se že pač reče temu. Torej samo ljudje.
najprej si postav vprašanje od kod gre trajekt, pol pa hitr guglat
Bi rekel da večinoma (ene 99%) iz Splita če govorimo na Hvar?
Tkole je pri meni. Kamp se ni kej dost podražu od lani. Je pa gazdarica konkretno podražila pir in kofe v mini kafiču na plaži, hamburgerjev in pomfrijev pa niti ne, go figure. Zgleda so jih Euri zavedli. 4 EUR za pir dam pač sam enkrat na
vsaketolk, podobno je pa s kofetom in travarico zjutri. Pač se mi splača kofe cmarit doma in travarico vzet pri dedku ki pride mim. Po dolgčasu male za šankom sodeč nisem edini. Kdaj bo gazdarici pripeljalo, da je bolje prodat sod pira namest krigla, bomo pa videli. Zaenkrat je mali dolgcas.
med tem nekje čisto drugje...