Ne vem kako je z nastanitvami. V pristanišču ni kakšne razlike.Koliko pa je turistov v primerjavi z lani?
Meni je tam fino, sploh izven sezone na Avtokampi.si kartico
Pridi v Strasko sem preprican da ne bos razocaran...
No tle v kampu je slovencev kot bi jih naklelBi rekel ja, najbolj me moti da so sami nemci, slovaki, čehi in poljaki in se 3 letni otrok težko skonekta z njimi... nevem če v celem resortu 5 slovencev...
Evo, vidite da gre, če se hoče.
Odvisno od vetra. Lahko deset dni piha iza hrbta in si ga najebal, če se veter obrne je bolje. Oziroma se sliši potem vse kar se v turbokampu pač sliši. Tam je vse, samo mir ne. Ko si ravno omenil 5 zjutraj, takrat začne perjad iz zoo-ja nažigat.A se v Straškem še vedno sliši glasba/predvsem base iz Zrč. Včasih je bilo do 5 ure zjutraj takšen ropot, da nisi mogel spati v šotoru.
Se strinjam, prav nič jih tega ni sram.Če gledam iz osebnega zornega kota se sploh ne gre za to da me to gane ali da si tega finančno ne bi mogel privoščiti ali da bi se mi to na koncu poznalo, toliko kot jaz spijem ko sem z družino na morju ni bojazni. Bolj se gre za tisti občutek da te nekdo nateguje. Ne rečem na top lokacijah, v top lokalih in restavracijah kjer je logično treba tudi pokriti investicije, da me pa hoče nekdo v eni jebini nategovati pa se ne pustim. Pač princip.