Cene nastanitev na Hrvaškem 2023

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.226
4.073
113
Saj mogoče pa bo konec Augusta Win win situacija.
Ker bodo mogli noter spravit denar in bodo cene padle.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Meni je tam fino, sploh izven sezone na Avtokampi.si kartico

Mi smo v mobilni hišici, tukaj je OK, lepo senca, kamp (parcele za prikolice in avtodome) pa je kar na soncu, pomlajen, nasajeni novi borovci. Pa vidim prvi dan stotine štorov in grem gledat, pa vidim da je 2019 bil ultra storm in je polomil cel kamp skupaj. Skratka trenutno se mi ne zdi to to, ne bi poleti nikoli šel sem s prikolico, so mi ostali "stari" kampi videti boljša opcija. Prav tako hrana tukaj v restavraciji tako tako. Smo kar malo razočarani nad to lokacijo in kampom samim.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Evo, vidite da gre, če se hoče.

Priponke

• 20230702_201436.jpg
    20230702_201436.jpg
    1,2 MB · Ogledi: 240

sulaco

Pripravnik
3. okt 2010
204
0
16
A se v Straškem še vedno sliši glasba/predvsem base iz Zrč. Včasih je bilo do 5 ure zjutraj takšen ropot, da nisi mogel spati v šotoru.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.559
3.074
113
Možno, da se sliši, jaz sicer nisem slišal nič dokler nisem prišel mimo Kolana. Verjetno odvisno kateri veter piha.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.602
6.681
113
pri taščici
Kakšno je upanje da v drugi polovici julija dobim (lahko v zaledju dalmacije) apartma za 4 osebe(lahko tudi za 2 ali tri v skrajnem primeru) aprtma da ga poklikam dan prej ali celo isti dan.
Tuhtam da bi jo lagano turisticki ucvrli po jadranki do CG, potem pa cez Bosno (in Srbijo) nazaj domov
Se pravi par dni Dalmacije potem pa se do enega tedna "celine".
Na celini uosm da dobim kaj panetnega za spat.
Nisem zbircen, jaz bi spal v avtu, 4 pa bolj tezko. Je pa fajn da je klima sploh ce je hisa "pregreta".

jello

Guru
22. sep 2008
10.126
3.866
113
A se v Straškem še vedno sliši glasba/predvsem base iz Zrč. Včasih je bilo do 5 ure zjutraj takšen ropot, da nisi mogel spati v šotoru.
Odvisno od vetra. Lahko deset dni piha iza hrbta in si ga najebal, če se veter obrne je bolje. Oziroma se sliši potem vse kar se v turbokampu pač sliši. Tam je vse, samo mir ne. Ko si ravno omenil 5 zjutraj, takrat začne perjad iz zoo-ja nažigat.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pošteno. Na Korčuli še nisem bil prav, razen v mestu lani s trajektom preko iz Pelješaca.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.511
1.098
113
Napišem še moje opažanje: hrano sem vedno doli kupil, letos je res opazna podražitev. S kartico lahko plačaš samo v resnih trgovinah/gostilnah, marsikje piše "cash only". Računa itak nikjer ne dobiš. Na štantih pa itak za nobeno reč ni cene napisane poleg. Kafane/gostilne precej prazne, je pa res komaj začetek sezone. Bodo že prišli tujci, ki bodo zapolnili njihovo blagajno in jih ne bo ganilo toliko kot vsako leto Slovence :evil:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Če gledam iz osebnega zornega kota se sploh ne gre za to da me to gane ali da si tega finančno ne bi mogel privoščiti ali da bi se mi to na koncu poznalo, toliko kot jaz spijem ko sem z družino na morju ni bojazni. Bolj se gre za tisti občutek da te nekdo nateguje. Ne rečem na top lokacijah, v top lokalih in restavracijah kjer je logično treba tudi pokriti investicije, da me pa hoče nekdo v eni jebini nategovati pa se ne pustim. Pač princip.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.226
4.073
113
Celi teden zbirali otroci prazne pločevinke in plastenke, pol pa reče v trgovini mi tega ne sprejemamo.
Mejduš tako zahojenost. Probajte v sosednji trgovini tam pa izgovor probajte na celini...
Sem jim kar tam pred trgovino pustil banda pokvarjena.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.511
1.098
113
Če gledam iz osebnega zornega kota se sploh ne gre za to da me to gane ali da si tega finančno ne bi mogel privoščiti ali da bi se mi to na koncu poznalo, toliko kot jaz spijem ko sem z družino na morju ni bojazni. Bolj se gre za tisti občutek da te nekdo nateguje. Ne rečem na top lokacijah, v top lokalih in restavracijah kjer je logično treba tudi pokriti investicije, da me pa hoče nekdo v eni jebini nategovati pa se ne pustim. Pač princip.
Se strinjam, prav nič jih tega ni sram.