Ne. Jaz sem samo repliciral začudenje (podjebavanje) soforumaša, kakšna gužva je na črpalkah, Tesline polnilnice pa prazne. In kot tak primer sem dal- če bi se elektrika iz enega dneva v drugega podražila za 14 centov, bi tudi polnilnice bile ta dan polne.Ja te kratkoročna demenca daje?
Ti si predlagal da bi ceno elektrike dvignili za 14 centov, pa bi se folk vsul na CuC-e. Cena je praktično enaka na vseh polnilnicah ne samo Tesli po celi EU.
Odkril pa si kaj? Slovenski šport, ki se trenira že 70 let.sej pravim, ti ČEfiraš. Jaz pa sem ti stanje na slo pumpah opisal, kak je ko gre benz in nafta za par cenotv gor
Veš polnilnice so včasih tudi čisto zastonj, sploh v tujini ali pa veliki popusti. 50% off, dobroimetje, zastonj premium paket.Ne. Jaz sem samo repliciral začudenje (podjebavanje) soforumaša, kakšna gužva je na črpalkah, Tesline polnilnice pa prazne. In kot tak primer sem dal- če bi se elektrika iz enega dneva v drugega podražila za 14 centov, bi tudi polnilnice bile ta dan polne.
Še tebi. In kaj potem? Super za EV lastnikr. Kaj ti naj rečem. Sploh ne debatiram v tej smeri.Veš polnilnice so včasih tudi čisto zastonj, sploh v tujini ali pa veliki popusti. 50% off, dobroimetje, zastonj premium paket.
To se dogaja na razvitih zahodnih trgih kjer se konkurenca bori za kupce!!!
Da bi pa kdaj kdo zastonj tankal razen "okvirjev" v Sloveniji pa še nisem slišal.

Drži. In kaj zdej?Jaz mu priznam, da je začel kar dobro, recimo gorivo za kmetijstvo je bil odličen ukrep.
Potem je pa prišla tincika in prvo kar se je zgodilo je bilo to, da je kmetijska ministrica letela čez ramo, ker ni želela izpolnjevati njenih zahtev.
Kasneje pa smo zgolj gledali prikaz "how low can you go" sistema s še kar nekaj preleti čez ramo.