A si še mladenič? Ker potem razumem, da ti čas ni nič vreden.
Veš kolko časa porabijo sodelavci, ko hodijo na čike in kavico, jaz pa ne
Hočem samo rect, da teh 11 do 13 minut za filanje teh novih avtov res brise mejo med tankanjem in filanjem.
A si še mladenič? Ker potem razumem, da ti čas ni nič vreden.
Teh 11-13 minut si lahko v rit vtakneš. To je v idealnih okoliščinah in ob primerni polnilnici.Veš kolko časa porabijo sodelavci, ko hodijo na čike in kavico, jaz pa ne
Hočem samo rect, da teh 11 do 13 minut za filanje teh novih avtov res brise mejo med tankanjem in filanjem.
Tako je. Ko tankam zmeraj izgubim vsaj 1 uro.Ja saj v Mariboru je tudi boljše iti na Shell kot pa na Mol ker si prej fertik.
Petrol si pa lahko pomagaš z aplikacijo da ne čakaš z onimi ko loto plačujejo in cigarete kupujejo
No, omenjena avta, oziroma menda vsi novejsi nimajo tezav s pregrevanje baterije poleti.. Pa gretje tud imas za pozimi... Leaf pa je bil bogi ja..Teh 11-13 minut si lahko v rit vtakneš. To je v idealnih okoliščinah in ob primerni polnilnici.
Zelo redko, da so dosežene navedene hitrosti polnjenja v praksi. Sploh pa pozimi, razen če ima avto možnost predgretja baterije.
Potem poleti spet imajo nekateri velike težave z večkratnim polnjenjem na hitri polnilnici, itd.
Kateri avto imaš?Pa menda ne bomo spet 100tic istega debatirali?
Teh 13 min je za kakih 400 km, pozimi 350.
| Charge Time (47->380 km) | 27 min |

Mi icejaši ne gremo nikoli tankat, ker to opravimo mimogrede med potjo.Se pravi da narediš cca 700 km na teden.
Cca 140 km na delovni dan.
Za elektriko moraš vsaki drugi dan iti za cca 20 minut
Ta prijatelj kadilec je darjan?Ja imam enega prijatelja kadilca, sva se peljala malo dalje pa sva vsaki 2 uri na počivališču cigaret kadila..
Koliko milijonov let traja, da nastane tisto kar natankaš v teh petih minutah. Elektrika za filanje nastane takoj, ko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spet si zgrešil.
Z mojo garo delam 900+ km brez težav.
Pa do Paga lahko tudi v enem šusu oddelam.![]()
Pa napolnim spet za 900km v 5ih minutah.
Pa kje si spet premog našel.Koliko milijonov let traja, da nastane tisto kar natankaš v teh petih minutah. Elektrika za filanje nastane takoj, ko
premog vodo zavre.
Res, da lahko, a ne povsem.Pa kje si spet premog našel.
Saj lahko tudi atomi trkajo.
Malo sem ti popravil.Koliko milijonov let traja, da nastane tisto kar natankaš v teh petih minutah ali skuriš za toploto. Elektrika za filanje nastane takoj, ko
premog vodo zavre. preklopiš stikalo.

Poleg tega da je bolj/drugače agresiven do različnih materialov kot bencin in imajo zato starejši avti lahko s tem probleme je tu še eno pomembno dejstvo ...Ksz, zakaj vas etanol moti? Kolk stari avti imajo probleme s tem? Kaj sploh požre? Cevi goriva?