Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Veš kolko časa porabijo sodelavci, ko hodijo na čike in kavico, jaz pa ne
Hočem samo rect, da teh 11 do 13 minut za filanje teh novih avtov res brise mejo med tankanjem in filanjem.
Zdaj pa še izračun, za koliko km ti zadostuje teh 13 min, pa kolikokrat po teh 13 min da se z kilometri izenačiš z enim tankom na klasičen pogon, pri bencinarju je neko povprečje 800 km, dizl +1000. Ne boš ostal na 13 min.
Veš kolko časa porabijo sodelavci, ko hodijo na čike in kavico, jaz pa ne
Hočem samo rect, da teh 11 do 13 minut za filanje teh novih avtov res brise mejo med tankanjem in filanjem.
Teh 11-13 minut si lahko v rit vtakneš. To je v idealnih okoliščinah in ob primerni polnilnici.
Zelo redko, da so dosežene navedene hitrosti polnjenja v praksi. Sploh pa pozimi, razen če ima avto možnost predgretja baterije.
Potem poleti spet imajo nekateri velike težave z večkratnim polnjenjem na hitri polnilnici, itd.
Tako je. Ko tankam zmeraj izgubim vsaj 1 uro.
Taki kot si ti, ki imate na bencinskih vedno fulla dolgo čakanje, bi morda lahko še loti zraven vplačali, ga znate namreč dobiti. Zadnjič je en po dolgem času pred mano spet mečkal s kartico, pa potem še čiki in sem se peljal po 6ih minutah od ustavitve na bencinski.
Teh 11-13 minut si lahko v rit vtakneš. To je v idealnih okoliščinah in ob primerni polnilnici.
Zelo redko, da so dosežene navedene hitrosti polnjenja v praksi. Sploh pa pozimi, razen če ima avto možnost predgretja baterije.
Potem poleti spet imajo nekateri velike težave z večkratnim polnjenjem na hitri polnilnici, itd.
Kateri avto imaš?
Recimo za čisto povprečen EV ID7 je tole na EV database:
Charge Time (47->380 km)
27 min
EV fanatikom je to 11-13 minut.
Jim čas hitreje teče, ko so na kavici.
Pa tudi 400km ni. In da je doseg manjši samo za 50km pri 400km pozimi lahko to pravljico komu drugemu pišeš.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.