Bodimo natančni, cena navzdol je bila omejena z 8+centov marže in pač pripadajoče nižjim zneskom DDV na vse skupaj. Ostali zneski so bolj ali manj fiksni.Ja pa sej to, cena navzdol že prej ni bila omejena, in te črpalke so bile že sedaj cenejše par centov. Edina možnost, ki se sedaj odpira, je da tudi izven avtocest veliki dvignejo cene...
Ok, kako je pa sedaj?Bodimo natančni, cena navzdol je bila omejena z 8+centov marže in pač pripadajoče nižjim zneskom DDV na vse skupaj. Ostali zneski so bolj ali manj fiksni.
Ne pozabit na inflacijo.Bodimo natančni, cena navzdol je bila omejena z 8+centov marže in pač pripadajoče nižjim zneskom DDV na vse skupaj. Ostali zneski so bolj ali manj fiksni.
Pepe s kontrolo cen goriv se izvaja še marsikaj drugega; recimo kontrola cen prevozov, hrane, storitev,... Nadzor sociale - sploh v državi z nikakvim javnim prevozom,...
No sej to hočem povedat. Za navzdol se ne spreminja nič, samo dražje je sedaj lahko tudi izven AC.... Tako da govorit o tem, kako bo zdaj večja konkurenca in možnost tudi za bolj ugodne cene je BS.Isto, samo da navzgor ni več omejeno.
no ja na srečo je to trajalo le dobre pol leta tako da se še nisi navadil.IJJ dela. Le kako dolgo še liter 95 oktanov 1€? Spet bomo v Avstriji tankali.
Ne vidim razloga, da se vlada seveda še naprej ne bi mogla poigravati s trošarinami. Sicer je na gorivo vsaj 5 dajatev.Nikjer nisem zasledil,kako bo po novem država urejala trošarine? Bodo fiksno določene, ali jih bo spreminjala kakor ji bo pasalo????
Ti si res biser. Jaz bi te v neko stekleno vitrino zaprl, da bi te folk hodu gledat...Meni je tudi za bencin. To kar se furaš v službo itak dobiš povrnjeno, če pa si "potepuh" pa pač plačaj.
Meni je tudi za bencin. To kar se furaš v službo itak dobiš povrnjeno, če pa si "potepuh" pa pač plačaj.