Cene bencina pri ........

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
http://www.petrogroup.si/samopostrezni-bencinski-servis-crpalka.html
rolleyes-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Tako je...ena izmed teh občin, ki bi jih bilo treba ukinit, je tudi občina pivka!
To me pa res zanima zakaj?
Namreč po mojem mnenju je Pivka ena od občin, ki je zelo dobro izkoristila EU sredstva in v zadnjih 10-ih letih naredila lep skok naprej.

Sicer se strinjam, da imamo preveliko število občin.

Sicer pa evo tipičen primer, kako ''delajo'' naši izvoljenci. Nekdo butne ven nek neumen predlog in sedaj bo žnj državnih teles resno razpravljalo o njem.
zmaga.gif
Ni kaj, res si zaslužijo naš denar. A ni ta osebek - minister pred 14-imi dnevi govoril o tem, da bo za znižanje trošarin? Ali sem kaj zamešal?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Tako je...ena izmed teh občin, ki bi jih bilo treba ukinit, je tudi občina pivka!
To me pa res zanima zakaj?
Namreč po mojem mnenju je Pivka ena od občin, ki je zelo dobro izkoristila EU sredstva in v zadnjih 10-ih letih naredila lep skok naprej.

Sicer se strinjam, da imamo preveliko število občin.

Sicer pa evo tipičen primer, kako ''delajo'' naši izvoljenci. Nekdo butne ven nek neumen predlog in sedaj bo žnj državnih teles resno razpravljalo o njem.
zmaga.gif
Ni kaj, res si zaslužijo naš denar. A ni ta osebek - minister pred 14-imi dnevi govoril o tem, da bo za znižanje trošarin? Ali sem kaj zamešal?

Zakaj? Zato ker imamo preveč občin in Pivko bi morali dati pod PO.
Npr. Sežana bi morala obsegati občine: Komen, Divača, Hrpelje-Kozina, pa sem morda še kako pozabil. Na obali bi morali imeti eno občino, kjer bi bile noter Koper, Izola, Piran, Portorož in vse tam okoli.
Na goriškem tudi samo eno, isto Kras, isto notranjska itd itd.

Tu imaš seznam vseh občin v SLO: občine v SLO
Klikni potem na "Ustanovitev (leto)"...tiste, ki nimajo nič napisano so se mi zdi da občine v preteklosti, torej toliko občin bi moralo tudi biti (58, če se ne motim). Čeprav LJ ni noter tam, ker so kasneje združili vse občine od prej v eno samo. Pa občine Grad ne štet noter. Št. občin bi morali zmanjšati in to bi morala vlada čim prej narediti! Tisti, ki so proti pa jih takoj odpustiti in prepovedati delovanje v kakršnokoli obliki, ki je povezana z JS oz. JU.
Če bodo res razpravljali o tem so budale. Že tako gre ne vem kolk mio vsako leto od cestnin za ceste direkt na račun SŽ...ceste pa razpadajo, SŽ pa so vredne en K nič. Še vedno vozijo busi iz primorske v LJ....
Če pa uvedejo to kar je ta budala predlagala, potem naj kar odstopijo!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Ok, sedaj smo res že off, ampak bom samo tole še napisal.
Imam izkušnje s kvaliteto dela oseb na dveh zgoraj omenjenih občinah in po mojem mnenju (mojih izkušnjah) zaposleni v občini Pivka delajo bistveno bolje kot pa v občini Sežana. Če bi vsi tako delali, mislim da ne bi bilo take nastrojenosti proti javnemu sektorju. Dejansko so kvaliteten servis za občane, ne pa da so tam zato, da ubijejo tistih 8 ur, ko se morajo štemplat.
Poudarjam pa še enkrat: število občin je tudi po mojem mnenju preveliko in bi jih morali zmanjšati. Ampak ne na počez, kot se to običajno dela v Sloveniji, ker če bi zaradi tega šli na kvaliteto dela v nekaterih večjih občinah, potem je bolje, da ostane toliko občin.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Cene goriv naj zaokrožijo na 2€, pa bo Slovenija rešena. Jaz bom pa tudi z lažjim srcem pripeljal tistih 1000l iz Avstrije...

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Točno tako... jaz pa kupim nekaj litrov od tebe po avstrijski ceni + dodatek na km
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
1,07 sem takla danes vsak teden je ceneje v avstiji na moji bencinski
cheer.gif

Ta bencinska je vedni nekako samevala čisto ob meji sedaj pa gor tanka kup slovencev.... preden vstopijo v rodno domovino
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Kärcher
Polgári út 1
4440 Tiszavasvári

Diesel 328forintov = 1.03eur/L

smile-1.gif