Cene bencina pri ........

matej_

Guru
25. okt 2007
2.152
672
113
zakaj pa pred torkom?
a samo iz ponedeljka na torek ponoči furajo gorivo okol?

se je pa zadnjič na bližnjem mol-u zgodilo, da je zmanjkalo dizla. lahko si pa tankal tabolši dizel.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Če bo 2€ bo kr hec v SLO, ker eni se daleč vozijo. Jaz že zdele razmišljam, da bi kolo zakurblal pa mi babnca ne pusti zaradi zdravja. Mam neke težave. Mogoče pa ni tko slabo, če bo mal dražji, ker posledično ne bo toliko ena oseba na en avto na cesti.

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
krko

In vse avto cisterne z gorivom od KP (Srmin) proti notranjosti, ki sem jih danes srečal (prehitel) se vozijo prazne?
Pojtamkinova vas. Zavirivanje neprijatelja. Pa te fore, anede?
:bonk:

• Všeč mi je
Reactions: 8888

JakeOnBreak

Majstr
18. jun 2012
732
296
63
Trenutno je problem v distribuciji zaradi polovične zapore proge pri brezovici (ki traja že par mesecev in bo trajala še par mesecev, potem se pa z deli preselijo nižje dol po progi proti Logatcu) in železnice ne morejo dobaviti Petrolu iz Sermina toliko goriv do celinskih skladišč v Zalogu in Račah kot bi Petrol želel. Posledično to pomeni, da se pošilja več avtocisteren v Sermin (Koper), kjer pa gorivo nalagajo tudi ostale (ne Petrolove) avtocisterne in se zagužva vse skupaj in se čaka na naklad tudi po 5ur in več. Sicer avtocisterne, ki vozijo za Petrol, imajo prioriteto in jih to ne prizadane toliko, bolj nasrkajo ostale avtocisterne, ki tudi tam nalagajo gorivo (tudi za tujino, pretežno BiH in HR). In posledično se zgodi, da kakšna bencinska ostane brez goriva.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.748
113
EU
To je napisala oseba, ki se ukvarja z razvažanjem naftnih derivatov.
Ne vem koliko je res....

Poglej priponko 53426
Kruh po vasi nam dostavlja vaška pekarna. Zadnjič sem kupil dva krofa z marelično marmelado. Enega moja žena razreže na pol, da bova videla v kateri polovici je več marmelade . Pojeva vsak svojo polovico, marmelade pa nikjer. Pogledam drugi krof, in je bila vidna luknja skozi katero je napolnjen z marmelado. Torej je prvi krof bil brez marmelade.

Sklep...
Stanje v Sloveniji na področju marelične marmelade je zelo resno.
Zaloge so pošle in novih dobav ni.. Znajo se zapirati pekarne krofov.
V medijih to ne bo objavljeno....

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Majkemi, pumpe v okolici, kjer delam (Avstrija) so me kar vrgle na rit. Omv dizel 1,75, okoliske privat male pumpe pa tam 1,65. Gremo hitro do 2€.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.642
4.374
113
Ja videl včeraj na Avantiju v Špilju.
Nobeden gastarbajter ni tankal včeraj po šihtu v Avstriji.
Bo sedaj denarja padlo v naš proračun.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Cene se bodo zagotovo prilagodile. Trenutno smo v situaciji, da je veleprodajna cena višja od maloprodajne.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.642
4.374
113
Omv ju se je že odoeljalo na vzgor.
Screenshot_20220305_074105_com.android.chrome.jpg