Jah kolega v avstriji pod 1.6 v njegovi okolici več ne dobi 95ke
Kera okolica je to?
Jah kolega v avstriji pod 1.6 v njegovi okolici več ne dobi 95ke
Proti Nemčiji gredo cene gor.Kera okolica je to?
V6, 4x4? 200+ps?Sploh če je taka poraba ( še vprašanje koliko bc laže)
( avtomatik).
Kdo pravi da v torek ne dvigujejo cene goriva? To je ostalo od časa državne regulacije. Sedaj se kartelno dogovarjajo, in vsi dvignejo ceno na isti dan.In nove cene za dobro jutro. Poglej priponko 53281
Laguna 2.0 D (mislim da 130 PS), stara cca 10 let, 2 WD.V6, 4x4? 200+ps?
,ZAkaj hudica se pri 50 vozi na 2krpm? Pa avtomatik je.
No 2 evra je ravno nekje moja psihološka meja, ko bom pol rajši ubral alternativne metode peš, kolo, morda celo javni prevoz (če reeeees ni druge)
Mi pa ne bo težko mal iz cone udobja ven it, če s tem prispevam, da so sankcije proti agresorju Rusiji še bolj uspešne. Tudi če me bo malo bolj zeblo doma, bom že zdržal. Ok pri vodi in elektriki bo malo težje priznam, ampak tam ljudje vsak dan umirajo za moje udobje tu, tako da bo pač treba malo stisniti zobe.
Aha...te ideje so imeli jeseni nazadnje. Odgovor je bilZDA, čas je za pritisk na OPEC, da povečajo količine načrpane nafte do maksimuma.
Ker je to le tema o cenah bencina in ne o vojni o Ukrajini, naj ostane pri tem tvojem zadnjem komentarjuLepo od tebe. Za miljone mrtvih v Siriji, Iraku, Libiji, Afganistanu, ..., si tudi kaj stiskal zobe, ko smo jim sejali demokracijo?