Gorivo je pred leti že bilo preko 1,5 €. Vsaj 95 oktanski bencin, dizel pa mogoče niti ne. Nazadnje je bilo to 2013.Če nisi ravno včeraj iz plenic prilezel, se tega vsi še dobro spomnimo. Pri vrhu tistega špička je bil bencin 1.4€, kar je zglihano z inflacijo danes blizu 2€
Zakaj bi zapiral črpalko? Aja, Petrol na Ptuju na dežurni črpalki vsako noč ob polnoči zapre za 10-15 minut, da naredi dnevno inventuro in obračun.Pa se je kdaj cena pri nas že spremenila med obratovanjem črpalke?
Kako je to rešeno v Avstriji? Začneš tankati po eni ceni, ko prideš do blagajne je druga? Ali tisti, ki je pravi čas začel ima staro ceno, tisti, ki je ročko prijel pozneje, čeprav je mogoče prej prišel do blagajne, pa novo?
Zdi se mi kar problematično, če ni vmes nekaj časa črpalka zaprta. Pri nas so praviloma odprte cel čas od začetka do konca. V Avstriji pa praviloma tudi.
Saj verjetno veš, da ima večina samopostrežnih črpalk limit 130€ za enkratno tankanje. Lahko se ti celo kontra zgodi, da je eno tankanje premalo in pol se ti še cena spremeni.Torej si pol ročko sam podajate in un k je zadnji plača
Logično, da tega nisem vedel. Tako da hvala za to informacijoSaj verjetno veš, da ima večina samopostrežnih črpalk limit 130€ za enkratno tankanje. Lahko se ti celo kontra zgodi, da je eno tankanje premalo in pol se ti še cena spremeni.
Od kje ti ta podatek? Mislim da sem ze tankal za 150+ evrov.Saj verjetno veš, da ima večina samopostrežnih črpalk limit 130€ za enkratno tankanje. Lahko se ti celo kontra zgodi, da je eno tankanje premalo in pol se ti še cena spremeni.
Avanti, Jet, Leitner imajo 130 (včeraj preverjeno), naše Hofer limit je bil 90, pri 80 vrglo ven, zdaj že dolgo nisem tankal tam.Od kje ti ta podatek? Mislim da sem ze tankal za 150+ evrov.
Kamionske pumpe zagotovo niso zakljenjene na ta znesek. Zadnjic videl "zgodbo kmeta na FB" ko je natankal za nekaj evrov manj kot jurja. V kombajn