A to zato ker si v avstriji tankal za 1,22? In ko bomo mi na 1,5 bodo v avstriji 1,25 kajne…
Kje sem kaj takega napisal? Ce bo slovenija na 1,5, bojo jodlarji tam na 1,4.
A to zato ker si v avstriji tankal za 1,22? In ko bomo mi na 1,5 bodo v avstriji 1,25 kajne…
Nemca manj useka 1.4€ z 2k€ plače kot nas 1.3€ z 800/900€ plače.
DAJMO REALNOST vklopiti.
Dejte že nehat s temi bedarijami, kako bi si vsi poiskali službo bližje doma, če se ukinejo potni stroški. Že N let se dela in se očitno še bo na centralizaciji in koncentraciji delovnih mest v Ljubljani, večina delodajalcev spet ukinja delo od doma,.... Verjamem, da bi si večina teh, ki zabije 1 ali 2 na dan v avtu raje poiskala službo bližje doma, ampak na žalost služb na periferiji ni dovolj. Dokler se to ne reši, kar se itak ne bo, bomo videli vsakodnevne kolone vozil pa če ne bo potnih stroškov in bo bencin 2€+.Realnost bi nila da se vkinejo.potni stroski. Bi si hitr vsak poiskal sluzbo 10 km od doma.
Ja, res je, pot od MB do Ljubljane pa še vedno časovno tako dolga kot 50 let nazajSlovenske železnice so vsak dan ugodnejše.
Prilagoditev odpade, sodelavci se med sabo ne marajo preveč
Ja, za penzioniste, kateri ne potrebujejo prevoza.Slovenske železnice so vsak dan ugodnejše.
Glej poslušamo z vseh strani kako je preveč avtomobilov in co2 .Dejte že nehat s temi bedarijami, kako bi si vsi poiskali službo bližje doma, če se ukinejo potni stroški. Že N let se dela in se očitno še bo na centralizaciji in koncentraciji delovnih mest v Ljubljani, večina delodajalcev spet ukinja delo od doma,.... Verjamem, da bi si večina teh, ki zabije 1 ali 2 na dan v avtu raje poiskala službo bližje doma, ampak na žalost služb na periferiji ni dovolj. Dokler se to ne reši, kar se itak ne bo, bomo videli vsakodnevne kolone vozil pa če ne bo potnih stroškov in bo bencin 2€+.
Eni nimajo sreče, da bi dobili službo za nedoločen čas za 10 let, da bi lahko tako reagirali. Samo egoistični kreten lahko tako razmišlja. Zamisli si da se seliš vsakih 6 mesecev, otroci pa menjujejo šole in vrtce v tem ritmu. Daj razmisli raje preden kaj napišeš.Glej poslušamo z vseh strani kako je preveč avtomobilov in co2 .
Gorivo bo šlo.v višave do novega leta. Ali si boš poiskal job bližje ali pa boš našel stanovanje bližje šihtu.