Cena postavitve internet strani

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ajde majstri da vas slisim koliko je realna cena za predstavitev podjetja in storitev, se pravi par podstrani? ker ponujajo vecinoma za recimo 600, tu pa pravite da je to blazno poceni?

Statična vsebina, template s templatemonster-ja, že oblikovan logo in vsebina? 600€ je že preveč
smile-1.gif
Če je pa treba oblikovati logo, pisati ali popravljati vsebino, dizajn "z nule" ali precej popravkov že obstoječega templejta, itd. lahko cena precej preseže to cifro. Stvari niso črno-bele.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
evo da ne bomo samo v prazno mlatli...ta naslov spodaj mi je padel v oko, da bi jim dal stran delat. 520+ddv. logo, urejanje in te fore so zraven. Zdaj pa da vas vidim majstre kaj vse je z njimi narobe
smile-1.gif
ce delajo iz templejta, me naceloma ne moti, dokler koncni izdelek dobro izgleda. ne rabim pa neke znanstvene fantastike...predstavitev podjetja, opis storitev, malo slikic... to je to

www.mediaplay.si

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
evo da ne bomo samo v prazno mlatli...ta naslov spodaj mi je padel v oko, da bi jim dal stran delat. 520+ddv. logo, urejanje in te fore so zraven. Zdaj pa da vas vidim majstre kaj vse je z njimi narobe
smile-1.gif
ce delajo iz templejta, me naceloma ne moti, dokler koncni izdelek dobro izgleda. ne rabim pa neke znanstvene fantastike...predstavitev podjetja, opis storitev, malo slikic... to je to

www.mediaplay.si

To je to, o čemer sem govoril. Kar sem poklikal, gre za statične html strani, za kar je 600€ vrh glave.

Nekaj podobnega je spletna stran v mojem podpisu, s tem da je gor par dodatnih funkcionalnosti in je bila cena malo višja.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.078
1.879
113
Emona / Carnium
No, sem bolj pozorno pogledal strani iz referenc.
Če pozorno pogledaš, boš ugotovil, da so strani bolj ali manj enake oz. gre za 3 ali 4 različne postavitve. Le barvni elementi in fotografije so drugačne
grin1.gif
Pa tudi visoko uvrstitev v iskalnikih bi zelo natančno dorekel. Visoka uvrstitev namreč pomeni 1. stran (ne glede na konkurenco). Logotipov praktično ne vidim,...Vpis v spletne imenike ni nujno najbolj koristna stvar...
Skratka, če bo tvoja stran za izbrane ključne besede (nikjer ni govora o tem, za koliko ključnih besed bo stran visoko) na prvi strani in ti naredijo logotip (in ne zgolj napis), ter modernejšo grafično podobo, potem je cena ok.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Za template da od 10-50 €. Zamenja sliko za logo. Postavi par strani in v editorju c/p vsebino iz worda. Za par ur dela je 520 € zelo dober business.

Če pa nimaš templata, je pa treba najprej narisati design. Potem je treba narediti slike in CSS-e. Če bi sami vnašali vsebine je potrebno urediti še nek CMS. Narediti sistem vnosa novic, kontaktni obrazec, mogoče še vzpostaviti maillisto, na katere se prijaviš s spletne strani. Za to bi bilo pa 520€ zelo ugodno.

Aja, pa reči mu, da ti naj naredi responsive design za mobilne naprave
evil.gif

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ej, samo če tako stran naredijo, si jih opravičen z bencinom polit in....
1505805-postaweb.png

Priponke

• 1505805-postaweb.png
    1505805-postaweb.png
    79,3 KB · Ogledi: 103

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
600 eur je normalna cena za osnovno predstavitev. Ce ni nekih posebnih zahtev, kar se tice programiranja, oz. da se stranka ne zmislja prevec je to to. Grafika je, vsaj pri nas, vedno custom made.

Ko se zacnejo neke predelave CMSja se pa tudi cena zacne spreminjat.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
smile-1.gif

www.mediaplay.si

To je to, o čemer sem govoril. Kar sem poklikal, gre za statične html strani, za kar je 600€ vrh glave.

Nekaj podobnega je spletna stran v mojem podpisu, s tem da je gor par dodatnih funkcionalnosti in je bila cena malo višja.

Po čem sklepaš, da gre za statične strani?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
smile-1.gif

www.mediaplay.si

Po čem sklepaš, da gre za statične strani?

Si kje našel dinamiko?
evil.gif

Nisem se preveč poglabljal, ampak tisto kar sem klikal, so bile čisto navadne html strani. Poudarjam, nisem se preveč poglabljal, tako da se lahko tudi motim.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Če je .html končnica, še ne pomeni, da je statična stran.... Dinamika je že, če je zadaj kak CMS.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Aja, pa reči mu, da ti naj naredi responsive design za mobilne naprave
evil.gif

Haha, malo je mojstrov pri nas, ki to obvladajo.

www.cosmopolitan.si
www.govori.se

Stvar je "must" v teh časih, pri nas tudi ostale strani pospešeno prestavljamo v responsive verzijo ...
Da o tem, da mora bniti stran v vsakem primeru 100% uporabna na mobilnih napravh, ne govorim.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
ja samo pri vas je taka ekipa za tem pa tolko know-howa da .... boljše da se o ceni ne začnemo pogovarjat
smile-1.gif