Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Sorry, ampak tole rumeno čudo ni vredno več kot 1,50 EUR za pol litra. V praksi se še preživi do 2,50 EUR, več pa ne. Raje ne pijem nič in si kupim 4 flaše v trgovini.
Ti povem kaj je najbolj ostudno? To, da satansko drago pive strežejo kot pomije. V kozarcih, ki pogosto še zdaleč niso podobni konkretnemu vrčku. S slabo očiščenimi in nastavljenimi avtomati. Premalo ohlajeno, včasih brez pene itd.
Če že plačam 5x toliko, kot je nabavna cena piva pričakujem, da bo perfektno postreženo, primerno ohlajeno in v očesu prijaznem vrču.
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Jaz pijem union, pa sem opazil, da se je okus piva zelo spremenil na slabše. Ne vem ali je to zaradi zelene steklenice, vendar ima bolj rezek okus in ne več tako blagega in okusnega.
Nekaj podobnega se je zgodilo pred mnogimi leti z laškim pivom. Tudi takrat se je okus spremenil.
Mi je pa bilo vedno žal, ker so prenehali izdelovati zelo dobro pivo "Laški Golding". To je pa bila zares pijača bogov!
Želel bi, da se oglasi kdo iz kroga pivovarjev in mojo ugotovitev potrdi ali demantira.
Pa ne na stradunu ... V gradski kavani je kava cca 20 kun (3 evre), pivo pa, če se prav spomnim cenika, 40+ kun (odvisno od znamke)Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Kafič pod Bežigrajskim dvorom v LJ - 1,75€ veliko pivo.
Dubrovnik, staro mestno jedro - 30kn malo pivo
Ne pretiravat. Sej ti pa zraven vseh ta hudih cen piše, da gre za zabojček z 12 komadi.Citat:
Uporabnik medvedka pravi:
nisem pila tega.. škoda 100 evov za pir, vsaj za moje pojme..