Citat je od 5.1.2024Danes dal na služben avto Pirelli cinturato allseason SF2, na števcu imam 47k km.
Delam cca 45k km na leto.
Pa da vidimo čez eno leto kaj in kako...
Moje prejsnji mesec zmontirane so pa made in kranj.Sedaj imam na števcu 92k km in sem dal gor Good Year VECTOR 4SEASONS Gen-3 , Made in Serbia.
To pomeni, da Srbskih in Krajnskih ne smeš skupaj na avto montirat, ker imaš takoj vojno na avtu.Moje prejsnji mesec zmontirane so pa made in kranj.
sam jih nisem. Razen, če so bili na uradnem servisu tako zelo pedantni. Res se nisem poglabljal. So pa prednje in zadnje dokaj podobno znucane.Predvidevam da si poleti enkra lt zamenjal gume spredaj zadaj
Pogon 4x4?sam jih nisem. Razen, če so bili na uradnem servisu tako zelo pedantni. Res se nisem poglabljal. So pa prednje in zadnje dokaj podobno znucane.
Ne vem. Meni jih je na golfu 4m in sedaj na pasatu 4m občutno bolj pojedlo spredaj, pogon 4motion gor ali dol. Sem razložil že v eni temi, da sem na golfu z letnimi naredil 100kkm, ker sem vsako pomlad moral menjati samo prednje gume, ker so se med letom na cca 35kkm toliko poškodovale, da je bilo treba menjati (profila je bilo še za cca 20000km, ampak je bila guma neenakomerno obrabljena in celo počen bok ). In sem pač dal spredaj nov par, zadaj pa stare.Pogon 4x4?
Ker sicer ob sprednjem pogonu zlize spredaj gume vsaj 2x hitreje kot zadaj. Ob dinamicni voznji pa tudi trikrat ali vec.