Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja, saj tvoje razmišljanje ni zgrešeno. Ampak poskušaj na to gledati kot da si ti v belo modrem avtu za traktorjem. In ga poskušaš ustavit...in ti pokaže ene 10 različnih gest.... ok, to preživiš, ni prvi in ni zadnji. No potem pa ata zapelje vzvrtano in se zaleti vate. Veš to je pa napad in dvomim da je kdo tak, ki bi si rekel: "Ah napadel me je, bomo že po registrski zvedeli kaj je bilo..." ne, ne želi si take policije. Ker že sedaj se ljudje pritožujejo, da si policija nič ne upa itd. če pa se bo začela umikati še pred vsakim pijancem ki se v njih zaletava s traktorjem potem pa bolje da jo ukinemo.
Stari ni bil samo pijan za volanom, ampak je napadel policista ( in po mojem misljenju s tem tudi drzavo ). Briga me ali bo izgubil izpit ali ne, upam pa da gre vsaj za en mesec v zapor med prave kriminalce in da mu bo to sola, da tudi ce si pijan, si ne mores privosciti vsega kar si tvoj bolni um pozeli.
Vidiš, po kmetovem mišljenju je pa policaj napadel njega, njegovo integriteto in premoženje, pa se je kmet samo branil.
sprva se je hotel konfliktu izogniti in je šel stran, ko je bil v kotu je pa zapeljal vzvratno.
Ampak ti bi bil bolš pisatelj, kot pa si policaj. No naslednjič ko boš podaljšal malico, te bo kdo z podobnimi lastnosti obtožil spodkopavanja države, demokratičnega sistema, njenega finančnega sistema, (ne plačajo te da podaljšuješ malico) , pa poslal v guantanamo, če pa boš kaj ugovarjal pa metek v glavo, ker ne spoštuješ uradnih organov višjih od tebe (beri države). In rekel da si si sam izbral takšno pot.