Če pa tale ni blond...

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Jaz bi bil na njenem mestu tiho. Ampak očitno neumnost ne pozna meja, ker da se greš potem še medijsko izpostavljat, moreš bit pa 2× pršvasan v glavo.

Sama sreča je, da neumnost ne boli, ker bi bilo veliko ljudi v komi...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Saj ne morš verjet,čeprav je res tudi to da naj je tip peljal na sejem v Celje in po zaslugi njegovega super duper Garmina smo se do Celja dvakrat izgubili--- na avtocesti. Ker je vozil šef smo se udeleženci krohotali šele kaneje na pivu....

Si siguren, da ni imel iPada in Applovih zemljevidov?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.361
3.051
113
Lublana
Obišči stran
Mah! To je enako blesava izmišljotina, kot tista o ameriški turistki v evropi, ki naj bi se je z rentanim avtomobilom več sto kilometrov vozila v prvi prestavi v prepričanju, da vozi avtomatika
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Mah! To je enako blesava izmišljotina, kot tista o ameriški turistki v evropi, ki naj bi se je z rentanim avtomobilom več sto kilometrov vozila v prvi prestavi v prepričanju, da vozi avtomatika
bonk.gif

Tista zgodba mi je postala precej verjetna, ko sem zadnjič na Ptujski v MB doživel dve azijki v po moje rentanem avtu, ki sta iz smeri TAM-a na štiripasovnico najprej hoteli zapeljat na napačno stran, potem v zadnjem trenutku popravili smer in se po levem pasu peljali s 20 km/h s sumljivo glasnim dretjem izpod havbe. Na facah pa največja panika kar sem jo videl
bonk.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.361
3.051
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

peljali s 20 km/h s sumljivo glasnim dretjem izpod havbe. Na facah pa največja panika kar sem jo videl
bonk.gif

Mah to jaz večkrat vidim in slišim tudi pri čisto domačih uporanikih ročnih menjalnikov, predvsem kakšne ženske srednjih let in starejše
bonk.gif