Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
mogoče bi moral zahtevat pregled krvi.
lp
Kaj bi šele pol bilo....
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
mogoče bi moral zahtevat pregled krvi.
lp
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Če na odvzemu krvi pokaže alkohol v krvi nad dovoljeno mejo, plačaš še pregled poleg kazni. Torej, če dejansko veš, da si pil, bolje sprejeti kazen, kot mešati drek še dodatno
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Saj po novem zakonu bojo lahko tudi, če bo samo sum da si pijan vzeli vozniško za 24ur saj jaz sem tako slišal.
Men se zdi to fajn če je res.
Kaj pa če si napihal 0,75, (18točk), ti pa trdiš da si spil manj, greš na odvzem krvi kjer pokaže naprimer 0,70 (10 točk) ?Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Če na odvzemu krvi pokaže alkohol v krvi nad dovoljeno mejo, plačaš še pregled poleg kazni. Torej, če dejansko veš, da si pil, bolje sprejeti kazen, kot mešati drek še dodatno
Priden dečko.Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Jaz piham pa ne pametujem policistom...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kaj pa če si napihal 0,75, (18točk), ti pa trdiš da si spil manj, greš na odvzem krvi kjer pokaže naprimer 0,70 (10 točk) ?Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Tud policaj te je sprva hotel kaznovati višje kot se je kasneje izkazalo da je zagrožena kazen?
Kdo pa takrat plača pregled, saj se je izkazalo, da si imel ti prav in da je blo prvo merjenje netočno?
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
A ni od lani naprej, da sploh ni več odvzema krvi. Da majo eno drugo napravco, ka tud pihaš, sam de je kr velika stvar. Se pa ne spovnem kak se že imenuje, sam kao nadomesti pregled s krvjo.