Časovni zamik

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Boš moral zgleda tudi iz TV SLO prešaltati drugam, ker tudi oni sedaj zahtevajo ukinitev časovnega zamika.

http://www.zurnal24.si/adijo-casovni-zamik-clanek-165975

Če sem do sedaj vračal poročila enega programa na drugega, bomo pač vračali na tretjem programu, kar sem ugotovil je to, da med izvajanjem te funkcije sem slučajno zasledil še kakšno zanimivo stvar, za katero predhodno nisem vedel, da je ali da je tako dobra torej odkrivanje ter zadrževanje na programu še nekaj časa bo pač njim v minus, ko se jih ne bo več gledalo. Sam namreč nimam časa, da čakam pred TV, kdaj se bo kaj začelo, ampak moje gledanje temelji za nazaj. Torej za njih minus, verjamem da špe za koga.

Pač poročila kot takšna se bodo spremljala, kje drugje
grims-1.gif

Naj še dodam, mojstrom na RTv ter POP Tv časi so izginili in na sceni je nova generacija gledalcev, katera ne čaka na vsebine ter bulji v TV med reklamo, kako beli so štunfi do kolen
bonk.gif

Ampak dobro, jim že bo prišla pamet.

Mislim, da Planet TV bo dokaj gledana TV, če bo nastopala drugače od navedenih, ne glede na to, da je lastnik Telekom, katerega že dolgo, dolgo časa ne preferiram
grin1.gif

Lp.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.411
9.682
113
EU
Amis mi je odpisal, da nimajo informacij o ukinitvi časovnega zamika za TV SLO. V primeru da bodo prejeli takšno zahtevo, naročnike bodo obvestili na njihovi spletni strani.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.548
455
83
No morda pa RTV mnenja, ki so na netu precej enotna le prepričajo, da ne grejo v tak uradni zahtevek.

Kaj je sedaj sploh točno na tem področju bilo niti vem ne? Le nekaj objav po medijih in z temi omejenimi info debate po forumih. Kot sem opazil Telekom sploh ni bil omenjen. Je šlo le za poziv RTV nekaterim distributerjem, da se morajo dogovoriti z njimi? Tu je kolker razumem sicer precej sivo področje glede tega kdo je za kaj pristojen in kdo mora ali spoh ne dati soglasije....