Bolj me moti, da sem prejšnji mesec dobil od konzilija (na eZvem), da se moram 16.12. javiti v bolnico, ker imam 17.12. kemoterapijo....
Vem da ni najbolj primerno kar koli napisati kar ni v vezi Car - ampak moram. Sem bil zadnjih štirinajst dni vsak dan na OI. In ker od laboratorija do ambulante traja vsaj dve uri spoznaš kar nekaj ljudi in to z vseh koncev Slovenije....Vem da ti je težko. Prav tako vem, da je meni tukaj lahko pametovati. Samo nekaj so me pa izkušnje z bolnicami le naučile, bognedaj se pustit zjebat njihovi hiper organiziranosti. Namalaj se v ponedeljek zjutraj tja s tem izvidom in napotnico iz eZvem, v najslabšem primeru boš edino bencin in za parking zapravil, nihče ti pa ne bo mogel januarja rečt, da so te zabrisal iz translpant seznama, ker se na kemoterapijo nisi javil.
Pa še to, pri vsaki jebeni stvari gre nekaj narobe, pa naj bo to pri tebi administrativne narave in naj gre transplantacija kot po maslu.
Drži se in nikakor se ne predat, še posebno pa ne zaradi glupe birokracije.
So ljudje ki imajo raka, ti pa zaradi organizacije komplicirasEDIT:
Nisem zdržal, sem še 1x klical. Se je javila neka sestra, ki je rekla, da si že vsi šli domov in da mi ne more pomagati. Pa ji je zgleda vzel slušalko iz rok dežurni zdravnik in se mu na hitro razložil zadevo. Je pogledal v sistem in rekel, da me ima čez dr., ki je še nekje okrog in ga bo poiskal, ter me bo poklical. In res, čez kakšno urco me je dr. poklical in rekel, da itak da velja za ponedeljek, da je vse tako, kot smo se zmenili....
Kdo se je kaj zmenil???
V glavnem, če ne bi sitnaril, bi bil v ponedeljek problem...
Drugač pa sem ok, brez skrbi, take neumnosti me ne bodo spravile v obup. Saj me za trenutek ali dva spravijo v slabo voljo, ampak potem sem spet ok! Nasmejan in pozitiven!!!