Car

Car

POSTman
4. avg 2007
8.515
1.720
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Update:
Žal nič novega. Zakaj? Psihiater je zbolel in je termin pri njemu odpadel. Ok, razumem, ni panike, bom že dobil drug termin. Bolj me moti, da sem prejšnji mesec dobil od konzilija (na eZvem), da se moram 16.12. javiti v bolnico, ker imam 17.12. kemoterapijo. Nisem dobil nobenega sms-ja, klica ali pošte iz bolnice, naj se javim tam v ponedeljek. Včeraj sem klical, so me skenslali, danes sem klical, naj bi me poklicali nazaj. Seveda me (še) niso.... Razen tega izvida na eZvem in napotnice za sprejem v bolnico, ki nima datuma in ure sprejema, nimam v roki nič. In kaj naj naredim??? Nič.
Seveda v ponedeljek ne bom šel tja.....
In take stvari me psihirajo veliko bolj kot sama bolezen! Pa tako dobro in gladko je potekalo....

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.844
9.542
113
Vem da ti je težko. Prav tako vem, da je meni tukaj lahko pametovati. Samo nekaj so me pa izkušnje z bolnicami le naučile, bognedaj se pustit zjebat njihovi hiper organiziranosti. Namalaj se v ponedeljek zjutraj tja s tem izvidom in napotnico iz eZvem, v najslabšem primeru boš edino bencin in za parking zapravil, nihče ti pa ne bo mogel januarja rečt, da so te zabrisal iz translpant seznama, ker se na kemoterapijo nisi javil.
Pa še to, pri vsaki jebeni stvari gre nekaj narobe, pa naj bo to pri tebi administrativne narave in naj gre transplantacija kot po maslu.

Drži se in nikakor se ne predat, še posebno pa ne zaradi glupe birokracije.

kemb

Majstr
7. okt 2018
817
841
93
Bolj me moti, da sem prejšnji mesec dobil od konzilija (na eZvem), da se moram 16.12. javiti v bolnico, ker imam 17.12. kemoterapijo....

Zato se boš 16.12 javil v bolnici.
In nič drugače ne boš naredil. Najslabše sedaj je, da bi ti spremenil še razmišljanje.

Optimizem in samo optimizem ter 16.12 pri vratarju. Ostalo bodo že v bolnici uredili. Ne čakaj pa telefonskega klica.
Vse dobro ti želim.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.115
648
113
Vem da ti je težko. Prav tako vem, da je meni tukaj lahko pametovati. Samo nekaj so me pa izkušnje z bolnicami le naučile, bognedaj se pustit zjebat njihovi hiper organiziranosti. Namalaj se v ponedeljek zjutraj tja s tem izvidom in napotnico iz eZvem, v najslabšem primeru boš edino bencin in za parking zapravil, nihče ti pa ne bo mogel januarja rečt, da so te zabrisal iz translpant seznama, ker se na kemoterapijo nisi javil.
Pa še to, pri vsaki jebeni stvari gre nekaj narobe, pa naj bo to pri tebi administrativne narave in naj gre transplantacija kot po maslu.

Drži se in nikakor se ne predat, še posebno pa ne zaradi glupe birokracije.
Vem da ni najbolj primerno kar koli napisati kar ni v vezi Car - ampak moram. Sem bil zadnjih štirinajst dni vsak dan na OI. In ker od laboratorija do ambulante traja vsaj dve uri spoznaš kar nekaj ljudi in to z vseh koncev Slovenije....
Bil je en gospod iz Kopra ki je prišel s svojim avtomobilom in parkiral v šempetrski garažni hiši. Človek ni vedel da bo šel po sprejemu in laboratorij ter pregledu še na kemoterapijo ki traja 5 ur. Do tu vse kot mora biti ampak zakompliciralo se pa je s plačilom parkirnega mesta v garažni hiši. Plačal je 25 evrov kar je za moje pojme prava KRAJA!
Res mi ni jasno kako se ne more za take primere narediti da bi ljudje parkirali brezplačno ali pa z nekim majhnim nadomestilom?
Car, drži se in kljub kakšnim neljubim zapletom sodeluj ker vsi upamo da bomo še dolgo čitali tvoje zapise na Alterju!

• Všeč mi je
Reactions: sad

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.844
9.542
113
Vem, sem v Anderličevi garaži že kr nekaj denarja pustil. Ampak to zdaj ni bistvo, bistvo je, da se je v bolnicah včasih treba odločno postavit za svoje pravice in če Car rabi terapijo se mora v ponedeljek tam narisat ne glede na klic ali ne klic.

• Všeč mi je
Reactions: jest5, sad in Matey

Car

POSTman
4. avg 2007
8.515
1.720
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
EDIT:
Nisem zdržal, sem še 1x klical. Se je javila neka sestra, ki je rekla, da si že vsi šli domov in da mi ne more pomagati. Pa ji je zgleda vzel slušalko iz rok dežurni zdravnik in se mu na hitro razložil zadevo. Je pogledal v sistem in rekel, da me ima čez dr., ki je še nekje okrog in ga bo poiskal, ter me bo poklical. In res, čez kakšno urco me je dr. poklical in rekel, da itak da velja za ponedeljek, da je vse tako, kot smo se zmenili....
Kdo se je kaj zmenil??? :obesise:
V glavnem, če ne bi sitnaril, bi bil v ponedeljek problem...

Drugač pa sem ok, brez skrbi, take neumnosti me ne bodo spravile v obup. Saj me za trenutek ali dva spravijo v slabo voljo, ampak potem sem spet ok! Nasmejan in pozitiven!!!