27.11. mi je neznanec razbil avto na parkirišču, poklical sem policijo, vse so zapisali, šel na zavarovalnico prijavit škodo (kasko), ampak še zdaj čakam na zapisnik, da grem popravit.
Na zavarovalnici (ZM) pravijo, da je rok za zapisnik 1 mesec in se ful čudijo, da še ni prišel in vsakokrat, ko pokličem pravijo da bodo ''dali urgentno naprej'', a zgodi se nič.
Kaj naj naredim? Grem na policijsko postajo? Tudi če je rok res 1. mesec - kaj pa naj nardim, tožim policijo?
Po drugi strani pa mi nekateri pravijo, da se čaka na zapisnik 3 - 6 mesecev
Kaj ste vi naredili / bi naredili v takem primeru?
PS: Predlani mi je en vzel prednost, iz kaska sem dal popravit škodo, izgubil 5% bonusa, zapisnik pa sploh ne vem, če je kdaj prišel na zavarovalnico...
Vsaj iz zavarovalnice nisem nikoli dobil obvestila, da je primer rešen.
Na zavarovalnici (ZM) pravijo, da je rok za zapisnik 1 mesec in se ful čudijo, da še ni prišel in vsakokrat, ko pokličem pravijo da bodo ''dali urgentno naprej'', a zgodi se nič.
Kaj naj naredim? Grem na policijsko postajo? Tudi če je rok res 1. mesec - kaj pa naj nardim, tožim policijo?

Po drugi strani pa mi nekateri pravijo, da se čaka na zapisnik 3 - 6 mesecev

Kaj ste vi naredili / bi naredili v takem primeru?
PS: Predlani mi je en vzel prednost, iz kaska sem dal popravit škodo, izgubil 5% bonusa, zapisnik pa sploh ne vem, če je kdaj prišel na zavarovalnico...

Nazadnje urejeno: