Cache za glasbo na Android telefonih

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Namestil sem si Zplayer in naletel na en problem: vajen sem že taga, da moj Galaxy malo čudno interpretira ID3 tag "Gengre" in več zvrsti pomeče skupaj, a v stock playerju to ni predstavljalo nekega hudega problema. Po namestitvi Zplayerja pa mi kot zvrsti, ki jih imam na telefonu pokaže takšne zadeve.

sc20120410-010955.png
sc20120410-012733.png

Problem? Razen Indie Rock, na telefonu ni enega mp3ja, ki bi v tagu imel Jazz, Miscellaneous, New Age ali Others. Ne samo to, program sem popolnoma zbrisal,počistil vse kar sem sumil da je pustil za sabo na telefonu, v App Managerju pobrisal podatke iz stock music playerja in music huba in...nič ne pomaga. Za test sem si na telefon dal samo en mp3, AC-DC - Highway to Hell in v vseh tabih mi prikazuje pravilno samo eno pesem na telefonu, razen v tabu "gengres", kjer mi kaže, kljub temu da je na telefonu samo en mp3, spisek okoli 30 zvrsti
confused-1.gif

Najbolj smešno od vsega, niti pod razno se mi ne sanje, od kje ideja playerju, da sem imal na telefonu kadarkoli katerikoli mp3 tagan s "Christianity".

Torej predvidevam, da more nekje biti skrita še kakšna baza podatkov, ki jo je treba počistit, da mi zplayer ne bo govoril, da imam na telefonu stvari za katere sem precej prepričan, da jih nimam (ti seznami so prazni). Lepo bi bilo, če bi ta opcija obstajala kje v programu a je ni, torej se obračam na alter. Katere podatke še naj počistim oz kam vse se shranjujejo podatki o mp3jih na telefonu?

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Problem rešen, treba je bilo počistit cache za storitev "Pomnilnik za medije" če bo kdo kdaj imel podoben problem
smile-1.gif