bye bye Vista

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
ne, sam na živce mi gre da en govori nekaj, ki je slišal od enega, ki je slišal od enega, ki je slišal od enega, ki je prebral na forumu, .... tudi vista dela tak kot mora, pa 90% folka pravi da je zanič.
confused-1.gif

Vista je za en jebeštrga..., oz. še to ne. Za pol kurca. Pa se mi sploh ne da naštevat zakaj vse...

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.482
1.863
113
na temni strani lune
Jst pa original Visto uporabljam že ene pol leta kar mam tegale laptopa, pa lahk visto sam pohvalim napram XP-jem. Sam me zanima kolk ljudi tle gor je uporabljalo visto kaj več kot par ur da jo lahk strokovno kritizirajo. Meni se namreč v 6 mesecih ni niti enkrat sesula oz. zatrokirala, kar je pa blo pr XP-jih dnevni dogodek.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Ja ti maš prenosnik, ki je prišel že z Visto, sepravi ni toliko problemov s kašnim extra hardwerom. Medtem ko na PCju imaš pa kakšno čudno zvočno, kakšno čudno PCI kartico in ti hitro zjebe sistem oz. oteži življenje.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Jst pa original Visto uporabljam že ene pol leta kar mam tegale laptopa, pa lahk visto sam pohvalim napram XP-jem. Sam me zanima kolk ljudi tle gor je uporabljalo visto kaj več kot par ur da jo lahk strokovno kritizirajo. Meni se namreč v 6 mesecih ni niti enkrat sesula oz. zatrokirala, kar je pa blo pr XP-jih dnevni dogodek.

XP-ji so se ti vsakodnevno vsipavali... Daj ne nabijaj neke brezveze.