Burger king Slovenija

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.089
3.593
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik zino pravi:
treba na vse forume povedat kaj ga moti, samo v BK nič rečt.

Kam pa naj jim pošljem pritožbo, našel sem samo njihovo Facebook stran, samo tisto je brezveze?

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
V ponedeljek popoldne je bila glasba čisto znosna. Lahko, da imaš nesrečo in naletiš na kakšnega zaposlenega, ki mu paše disco varianta, da ne posluša sodelavcev in ostalega ropota iz kuhinje
smile-1.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
In ko policaj na meji vnese potni list v sistem, in mu sistem odgovori, da je s tem potnim listom že četrti prečkal mejo, v isto smer, potem policaj še kar reče Willkommen?

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.139
113
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
In ko policaj na meji vnese potni list v sistem, in mu sistem odgovori, da je s tem potnim listom že četrti prečkal mejo, v isto smer, potem policaj še kar reče Willkommen?
Če bi imeli tak sistem....

Delam tudi z JU na enem projektu, pa se že več kot eno leto ne morejo zmenit,
kako bi policija, ministrstvo za promet in carina skupaj združili bazo podatkov
o CPP prekrških (pač neka kontrola tovoranjakarjev).

Tako da neka povezava osebnih (dodatna je*a) podatkov s tujino (sploh je*a) ....

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Ups, napisal v napačno temo. Bom napisal še enkrat tja kamor spada.
Mislim tu ne gre za drug sistem.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.311
2.942
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Mene moti, da imajo tam v Citypark restavraciji muzko čisto preveč naglas, kot kak diskač je notri. Ne vem kaj točno je fora ampak ne da se normalno pogovarjati sploh. Na začetku so imel normalno jakost, zdaj pa zmeraj bolj naglas. Škoda, ker burgerji so mi dobri ampak čisto neprijetno okolje je za jesti.

Hm, meni se glasba nikoli ni zdela preglasna pa sem drugače tudi jaz kar občutljiv na te reči v restavracijah. Zdaj ne vem ali pretiravaš in je zate preglasno že samo to, da se dejansko lahko sliši za katero pesem gre ali pa imaš tako "srečo" in prideš tja vedno takrat ko nekdo resno pretirava z glasnostjo njihovega hi fija.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.089
3.593
113
41
Lj
Ne vem no, mogoče imam res nesrečo, saj pravim da včasih je bilo znosno, to je bolj zadnje čase.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.760
652
113
Demz boš enkrat h men u rejo prlezu, bova rešila belo rdeči svet, matej in kamelči bosta najina sodnika, sofrti in car bosta pa pila

• Všeč mi je
Reactions: Matey