Burger King - končno tudi pri nam!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Starbucksa nikoli ni bilo pri nas...

Starbucks je eden od redkih, ki nima fransiz. In mu Slovenija preprosto ni zanimiv trg. Se na Madzarsko prihaja sele poleti, pa je samo v Budimpesti toliko folka kot pri nas v celi drzavi...

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Citat:
saj drugače od junk fooda največ v horsa hodim, ampak treba kdaj tudi čez planke pogledat. McDonalds je predrag in preplastičen, da bi bil uporaben.

Mcd na študentske bone zažiga
grims-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Mogoče je zamešal z Subwayom, ki je nekoč bil tudi pri nas.
smile-1.gif

Eh?
Ni vec Subwaya?

Damn
cry12bpy.gif

Origano&Cheese bread, dvojni sir, paaa.... ham/turkey/bacon in Texmex omaka cez. Footlong, jasno.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ko smo ze pri tej temi, malo offtopic. kolk je DEJANSKO skodljiva porcija, ne vem, menu recimo, pri McDonaldsu (pri nas oz. v evropi). nekje sem prebral, da naj bi obroki v mcdonaldsih po skandinaviji vsebovali manj mascob kot pa ne vem, obicajna hrana v restavracijah...

mogoce se motim, zanima me pac, ce kdo ve kaj vec s tega podrocja
smile-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Sem 1x v Mcdonaldsu računal kalorije (po tistem njihovem piltku) in mislim, da je bilo tam nekje 1300-1500kcal na tisti obrok, ki sem ga zaužil.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nabere se pri njih v trenutku, pa nisi sploh nobene pametne količine pojedel
tongue-1.gif

V tem smislu je kebap dosti boljša izbira (seveda če je omaka res jogurtova).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sej jaz sem se tudi skregal s folkom, da je bil včasih Dairy Queen, zatem pa McDonalds v srednješolskem centru na Ptuju, pa nihče ni verjel
tongue-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Sem 1x v Mcdonaldsu računal kalorije (po tistem njihovem piltku) in mislim, da je bilo tam nekje 1300-1500kcal na tisti obrok, ki sem ga zaužil.
Dunajc s pomfijem v kakem Jurmanu ter pol litra kokalkole ima gotovo precej več kalorij. Ali pa kaka dobro naložena tavelika pica. Na splošno McDOnalds hrana je čisto preveč plastična in posledično čisto premalo kalorična in zato meni ni všeč. Vsak šiptar ali turek ponudi v svojem izdelku glede na maso hrane neprimerno več kalorij, za to sploh ne rabiš nekih pildkov gledat.

Saj res, kdaj je nazadnje mastno kapljalo iz kateregakoli mcdonalds izdelka?
evil.gif