Burger King - končno tudi pri nam!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Danes sma s kolegom bla v sajersbergu, pa sma seveda zavila v BK, kjer sma se spustila v večji quality ocenjevalni test.

Razbila sma 2x trojnega wopperja, 1xperuti, 1x čebulne obročke, 1x pommes, 2x XXL soda drink 0,75l, skupna ocena
9/10, s ceno so naju malo prizadeli (22€), ampak glede nato da sma se nafukala tak da sma še 20min brez besed sedela,
tut pozabiš na denar, nenazadnje pa bo pri nas nekoliko ceneje, tako da bo enih 18€. Stem da sma si še zmišljevala zraven
sir v woperja...

Okus je fantastičen, predvsem to (primerjam zgolj z bigmackom) da ne naletiš na eno in edino kumaro ki je ogabna, solata
resnično sveža, paradižnik prav okusen kot z vrta, čebula blaga in kruh ravno prav čvrst. Pomfri je kot pomfri ni razlike,
wingsi so pogojno dobri a 9 jih je premalo za 5€, pohana čebula pa je super sprememba namesto pomfrija, meni je bila super.

Sicer pojem 2 kebapa oz. 2 horsa pri tivojilju, glede nato da do 12ih nisem nič jedel me je woper, pommes in 2 krilci kaj sem
ju vkradel s sosednjega pladnja skupno napolnilo do grla, da zdaj po 4ih urah niti bombona nebi mogo pojest.

Upam da čimprej pridejo v MB, ker mek mi že preseda z njihovimi mini porcijami.

Sem se nato pri pultu malo pozanimal, v .AT je 28 BK-jev, od tega 12 z drive inom, mi v mariboru pa imamo 4 mekdonaldse...

Skratka skrajni čas da uletijo k nam, če bo triple wopper meni okol 7€ bo to super deal, pol pa še samo da so študentski boni,
pa bodo mekdonalds ubili.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kam hudiča si vse to vtaknil? Mi2 s kolegom sva si trojnega whopperja samo enkrat naročila, pa sva oba že skoraj bruhala na koncu
tongue-1.gif

Ampak pomfri pa imajo meni tam najboljši kar sem ga jedel.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pomfri mi je bil pomfri, nebi opazil razlike.

Sej kolega tut ni moral celega pojest, mu je tako za en pajs ostalo, jaz pa sem ga sprincipa stlačil vase, ker je bil
res dober. No da imam pravi dan, bi pojedel tut 2
smile-1.gif
Ampak to govorim nažiranje, tako če je človek lačen en
woper s pomfrijem in kolo je čist dovolj,...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Aja če mogoče nisi vedel, lahko si pri njih burgerje čisto po svoje prilagodiš - čebulo, majonezo, kečap, kumarce... vse lahko imaš z ali brez.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.076
852
113
Do zdaj sem bil v BK ene 4x. 3x je blo totalno zanič, 4rtič pa je blo sprejemljivo.
Pomfri mi je nikakvi, ostalo pa tak tak. Če vedno mi je Cheeze v Mcju najboljši.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
v soboto zmazal dvojni whooper v Celovcu... pa pomfri pa 0,5l Colo... to je maks ki ga pojem... ker zadnjič sem iz fore naročil triple wooper, ekstra sir, king size XXL,... mak od maks... ne hvala.. preveč... za pussije navajene bigmacov pa imajo big kinga...

lp