Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Another case for Cesar Millan The Dog Whisperer ...
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ok, javite se tisti, ki so vam tako psi res všeč. Mislim samo zunanjost, ne njihovega karakterja, moči,...
Meni se takšni psi kar malo smilijo, ker so tako grdi. Saj reveži niso sami kriva, ampak vseeno.
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ok, javite se tisti, ki so vam tako psi res všeč. Mislim samo zunanjost, ne njihovega karakterja, moči,...
Meni se takšni psi kar malo smilijo, ker so tako grdi. Saj reveži niso sami kriva, ampak vseeno.
To vpraši starše te punčke in podobnih ki so jih te prijazni in "nežni" kužki malo povohali!!!!
![]()
Pred 1 uro sva z mojo drago bila na sprehodu in sva se morala obrniti ko sva zagledala tri kužke ki so veselo letali proti nama in bili so ravno takih pasm ki jih vi tu limate..... če bi mel revero bi pela 100%![]()
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Pred 1 uro sva z mojo drago bila na sprehodu in sva se morala obrniti ko sva zagledala tri kužke ki so veselo letali proti nama in bili so ravno takih pasm ki jih vi tu limate..... če bi mel revero bi pela 100%![]()
Citat:
Uporabnik shift pravi:
in kaj sedaj.to kar vidiš na sliki je sposoben naredit vsak zlati prinašalec ali labradorec
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Trije bull terierji so leteli proti vama? Ja, sure thing.
Razen, če zopet mešaš pasme... tu se govori o eni pasmi in ne o vseh pasmah, ki imajo bull v imenu.
Glede slike in članka pa... daj prosim še link zraven.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
kaj je revera?![]()
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Tudi meni gredo blazno na živce ljudje s spuščenimi psi. "Saj ne bo nič naredil..." Da mora človek pred sprehodom po Tivoliju razmišljat, ali naj vzame s sabo solzilec...