Bull Terrier =

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Če ti pa tak pes lahko kej nardi pol morš bit pa res pusi. Če me tak napade ga brcnm u glavo odtrgam ušesa pa noge če je treba. Ti podivjan bernardinc nardi lahko 100x več ...

Nebi pomagalo. Vrjami. Proti takemu psu povprečen človek nima šans, je pa res da je zabeleženih zelo malo napadov te pasme.

Pri 50 sekundah se začne bistvo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Ja, me prav zanima katerega psa bi si omislili, če bi imeli doma bimbota? To spako, ki so jo ustvarili laboratorji-sicer prijazno ali Lassieja?
haha

Vidite kak ste ljudje neizobraženi ko pride do specifičnih pasem. Laboratoriji?
Kaj so rekli laboranti? Naredimo pesa z okroglo glavo al kaj?

1860 je Anglež po imenu Hinks križal buldoga in belega angleškega terierja ter tako ustvail današnjega bulteriera.

In zdaj ti upaš dvignit roko in rečt da je to laboratorij naredil? Leta 1860?

Še en video
http://www.video-portal.si/media/499/bulterier_vs_macek/

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Ojoj, Bull Terrier sploh ni bil fight pes, ampak show dog
smile-1.gif
In po karakterju je tak dobrovoljček, vesel, kot da bi se smejal, energičen in totalno zaupljiv do ljudi...moj naslednji nakup, skoraj zagotovo. Enostavno rabim malo bolj "trdega" psa in teli buli so mi všeč že nekih 5 let.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
In kaj je potem razlika med Pitbullom in bulterierjem?

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Jaz še vedno trdim, da so to psi, ki so pisani na kožo predvsem tistim, ki jih mati narava ni imela rada...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Jaz še vedno trdim, da so to psi, ki so pisani na kožo predvsem tistim, ki jih mati narava ni imela rada...

To je zato, ker si ti nadbitje in 100 krat bolj normalen od mene. Jaz sem za v zapor ali pa za umobolnico.

Mislim, kakšne imate nekateri...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:

To je zato, ker si ti nadbitje in 100 krat bolj normalen od mene. Jaz sem za v zapor ali pa za umobolnico.

Nisem mislil tega, kar si ti razumel...
smile-1.gif

Mislil sem na velikost in kvaliteto "premoženja" ali po domače, da ne bo cenzure, "organa"...
22.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:

Nisem mislil tega, kar si ti razumel...
smile-1.gif

Mislil sem na velikost in kvaliteto "premoženja" ali po domače, da ne bo cenzure, "organa"...
22.gif

seveda je potem boljše imeti kakšnega pudlja ali pa čivavo, da ti ga/jo napade vsak nemški ovčar (ki ni na povodcu). lastniki pa pravijo saj ni napadalen, ali pa saj ne grize, saj ne bo nič naredil (ampak skoraj tvojemu psu odtrga glavo
bonk.gif

če pa imaš eno "normalno" pasmo bull pa teh problemov nimaš
smirk-1.gif

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Ajde, da mi je videt eno normalno družino z otroci da si kupi to vrsto psa..bulterier al kaj je..

Kaj jih jaz videvam po mestu imajo te pse v večini primerov čefurji, in podobni mali grbavci ki jo jaki ko imajo to spako zraven sebe..
Še največji problem je ker trpinčijo te pse..pa daj ne me hebaj ej...kaj delajo iz živali..nekega kvazi borca..se vidi od dakle so..

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.832
559
113
42
povsod malo
Citat:
Ajde, da mi je videt eno normalno družino z otroci da si kupi to vrsto psa..bulterier al kaj je..

Kaj jih jaz videvam po mestu imajo te pse v večini primerov čefurji, in podobni mali grbavci ki jo jaki ko imajo to spako zraven sebe..
Še največji problem je ker trpinčijo te pse..pa daj ne me hebaj ej...kaj delajo iz živali..nekega kvazi borca..se vidi od dakle so..

Ena kolegica ga pa ima ravno zaradi obrambe pred čefurji in podobno zalego.
Ampak vedno špancira z njim z nagobčnikom in ko ji kakšen začne kaj sikat gre proti nagobčniku... ga ni junaka, ki bi še kaj poskušal. Je pa pes šolan v 0 ampak ne za napadalca zna lajat in renčat, da bi pa koga ugrizel
ne-ne-1.gif
jaz ga včasih peljem naokoli pa razen tega, da me folk spodčela gleda in ne smem z njim na trolo kljub nagobčniku nimam problemov.
Najbolj nevarni se meni zdijo taki čivava velikosti psi to imajo vsi neke obrambne ugrize zaradi svoje majhnosti.
Ali pa kardelo psov ti se mi zdijo še najbolj nevarni.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:

Za pitbulla bo vrjetno držalo.

Za bullterierja pa definitivno ne, ker za nakup psa se lahko prvo postaviš v vrsto in enkrat maja ga mogoče dobiš. Cenovno pa
je to rang 3 zelo zelo dobrih pitbulov (rednose recimo sektor).

To je poseben pes za posebne ljudi. Vizuela nima vloge, karakter je bistvo. In to kaj ti dela ta pes je zmožna malokatera pasma,
in tu ne govorim o fizonomiji ampak sami psihi psa. Pes živi za zajebavanje gospodarja. Njegovo vodilo v živlenju je
hrana in norčavost. To je klovn med psi. In ta pšes ima smisel za humor. Nebi vrjeli ampak pes se zna dobesedno delat norca.

Recimo točno ve da nesme kavča grizt (in ga tudi ne) ampak on se tako vsede in ga z razdalje 10cm gleda in buli vanj
in čaka kdaj ti bodo popustili živci. Res ima "težavo" da 70% ljudi nemore videt te jajčaste glave, mojo mamo je zmrazilo
ob pogledu. Danes moram vprašat če lahko tut jaz grem kjaj na sprehod z njim
smile-1.gif

Prosim ne delajte krivice te pasmi, če niste z njo prebili vsaj 10 minut, to so super žverce.

bull_terrier.jpg

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to je tok fejst zival..k vse bivse..dokler se ti en zameri.

zate palček, pa verjamem, da rabiš nekaj takega, da ne bi zarad jezika imel še sam glao k on.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
men pa je to eden izmed najlepših psov. bi ga takoj mel. morda bo to naš naslednji pes.
smile-1.gif
kolk so kaj cene te stvarce? vidim da je kr igriv.