Bugaboo vozički

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik cordo pravi:
Tle je tolk nabijanja o teh bugabujih, češ so predragi.....
kaj pa PCji na katere tipkate teh par stavkov, tud ni blo pocen pa predrago- or not...
GSMji plaujete na obroke...
Pač vsak pacient ima svoj fetiš, eni se kurjo na najlonke in visoke petke, drugi na pleh in Alu heldne, tretji pa na vozičke...
Noben ni norc, sej je nabavu tist kar mu/ji je všeč, in če lahko brez odpovedovanja vse to plača, SUPER

467716-post_slo.gif

Težko je to dopovedat večina folku, ki te, kaj pa vem iz katerega razloga, direkto kategorizirajo, da se preseravaš in ne vem kaj, če kupiš pač voziček za jurja. Koga boli [censored] kakšen voziček maš, jaz vem zakaj smo se za tega odločili (pa sem dal verjetno le kakšnih 100€ več zanjga kot za razna plastična italijanska šripajoča jajca
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik cordo pravi:
Tle je tolk nabijanja o teh bugabujih, češ so predragi.....
kaj pa PCji na katere tipkate teh par stavkov, tud ni blo pocen pa predrago- or not...
GSMji plaujete na obroke...
Pač vsak pacient ima svoj fetiš, eni se kurjo na najlonke in visoke petke, drugi na pleh in Alu heldne, tretji pa na vozičke...
Noben ni norc, sej je nabavu tist kar mu/ji je všeč, in če lahko brez odpovedovanja vse to plača, SUPER

467716-post_slo.gif

Težko je to dopovedat večina folku, ki te, kaj pa vem iz katerega razloga, direkto kategorizirajo, da se preseravaš in ne vem kaj, če kupiš pač voziček za jurja. Koga boli [censored] kakšen voziček maš, jaz vem zakaj smo se za tega odločili (pa sem dal verjetno le kakšnih 100€ več zanjga kot za razna plastična italijanska šripajoča jajca
evil.gif

glej model, v vozičke se ne bom spuščal, ker nimam pojma o njih, naj te pa spomnim, da si na prodočju nakupa fotosistema failal uibre, kar si kasneje tudi sam priznal. Mogoče, ponavljam, mogoče, je analogija tudi na prodočju vozičkarstva...samo v razmislek, pa brez zamere.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Na področju foto sistema nisem jaz nič failal, oprema, ki sem jo imel, je bila za moje takratne poznavanje fotografije več kot dovolj. In nisem nikoli rekel, da sem se cepil. Nisem pa vedel, da bom tok "noter padu" in tako sem tudi zdaj pri vozičkih že v štartu resno zastavil
wink-1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
KSZ...
Tudi pri nas smo dobro leto nazaj nabavljali - in nabavili nek no-name, s katerim se pač ne hodiš kazat, ampak ga uporabljaš za to, čemur je namenjen. In čisto v redu služi.
Po tolikem času uporabe lahko povzamem sledeče:
- ročna zavora - ne rabiš
- možnost blokiranja sprednjega kolesa - ne rabiš
- razne disk bremze - ne rabiš
- full suspension - ne rabiš
- velika kolesa / trikolesnik - če ga boš drgnil samo po mestu, spet ne rabiš
Za lupinico je vseeno ali paše na voziček ali ne, ker je lupinica na vozičku največja neumnost, kar so si jo izmislili. To uporabljaš samo za v avto in pika. Se mi smili vsak tamau, ki ga vlačijo naokrog v tistem kosu plastike. Če bo rojen pozimi, je fajn, da imaš košaro, ker naredi malo zavetrja, sicer tudi te ne rabiš. Športni del v legen, pa je.
Ker se naš mali že postavlja na noge, bom letos verjetno nabavil eno lahko marelo za takrat, ko bo omagal, ker se mi ta velike "krače" ne bo več dalo "za vsak slučaj" vlačiti s sabo. Za konec pa še nekaj o tako opevanem GT3 - zadeva je ogromna, pri nas v ta mali avto (clio) nikakor ni šla niti popolnoma razstavljena.
V glavnem - ne komplicirat in zapravljat celega premoženja za robo, ki bo v uporabi verjetno le dobro leto, otroku bo popolnoma vseeno, le da bo lahko v njemu spal.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Končno eden pameten post! No vsaj zame, ker podobno gledam na te zadeve sicer pa, ko kupuješ zadevo vidiš kako solidno je narejena, da se ne bo razpadla in to bolj upoštevaš kot pa znamko.

Predvsem zadeva mora bit praktična drugače je ne boš rad uporabljal!

Smrc

Zelenc'
3. feb 2011
1
0
1
Hm, v imenu vseh pisati kaj kdo rab in kaj ne, ne gre. Pa se bom kar na ročno bremzo navezu, k jo baje ne rabiš. Jaz si ne pšredstavljam da bi bil brez. Sem hribovc kar pomeni, da voziček vozim gor po klancu al pa dol po klancu. In ročno bremzo RABIM!! Vzel sem voziček TFK Joggster Twist za slabih 500€ na babyland.si. Pa gre glih tko v Cliota. Pa še ženi je všeč.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Ze malo oddaljene izkusnje....
Bremzo smo znucali do konca, bi pa bp preživel brez nje.
Lahek voziček, da ga bo lahko žena nosila - samo če živiš v bloku
Marela - mi smo jo uporabili ravno dvakrat. Ko je tamala shodila, za voziček ni hotela več slišat
Možnost narediti uporabno senco - neprevenljivo, če se letni časi slučajno tako poklopijo.

V ostalem se strinjam s Slickom.

Aja: kupili smo Jane Slalom pro. Tudi če bi kaj manj zvenečega bi vsi preživeli.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.082
1.036
113
No tudi jaz sem glede vozičkov lani "diplomiral".

Najprej mnenje glede Bugabooja: vozički višjega cenovnega razreda, relativno kvalitetne izdelave, tenutno zelo trendy(predvsem v mestih in med "poznavalci", ki jim je važna predvsem znamka ), ki pa me osebno niso z ničemer prepričali, niti noben model ni ustrezal merilom , ki sem jih imel pred nakupom.....
Nekateri pravijo da je lahek in se lahko zloži, no tudi glede tega dvomim da je najboljši, glede tega bi predlagal(če odmislimo marele) MICRALIT-OVE modele(v bistvu sta samo 2), jih pa povsod(testi) hvalijo kako sta super za po mestu, in to ne pomeni en điro po BTC-ju, pač pa po mestu kjer se uporablja Podzemne, trole , je dosti stopnic,.....torej dosti zlaganja in prenašanja vozička.....
Cena je seveda bistveno nižja od Bugaboo-ja, sem pa zasledil da jih prodajajo pod različnimi imeni(???).
Aja, glede kvalitete Bugabooja sem napisal "relativno kvaliteten" -- pred kratkim so imeli odpoklic določenega modela s trga....

Predvsem ,predlagam vsem , ki izbirate vozičke predlagam da najprej premislite kaj rabite in šele potem kupite.Ne ze zapodit v prvo tgovino in kupit "najlepšega".
Razmislite:
-kje boste vozili(za makandam, slabši teren so boljše večja kolesa, po možnosti da imajo pnevmatike)
-koliko boste voziček nosili(npr. za po stopnicah v bloku jaz ne bi kupoval najtežjega na trgu)
-koliko klancov imate(zavora?)
-kako se zloži (ali gre v prtljažnik avta)
-kako se zloži športni del(ali je lahko popolnoma poležen)
-sprednja kolesa se lahko fiksirajo(dobro za npr.po makadamu)
-3 ali 4 kolesnik(4 kolesnik je bolj stabilen! 3 kolesnika, se lahko ne teko težko zvrne).
- ...v končni fazi je tudi cena pomemben faktor.

Pri nas zmo izbrali med MaxiCosi Mura 4 in Mutsy 4-rider in izbrali slednjega, ki zaenkrat e odlično obnese.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
razna plastična italijanska šripajoča jajca

Prjatu, Pegperegota ne menjam za tvojega nikoli!
evil.gif

Preživel že dva mulca, vso mogočo svinjarijo in vreme, pa še vedno gre. Za 40% cene tvojega voza.
cheer.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
razna plastična italijanska šripajoča jajca

Prjatu, Pegperegota ne menjam za tvojega nikoli!
evil.gif

Preživel že dva mulca, vso mogočo svinjarijo in vreme, pa še vedno gre. Za 40% cene tvojega voza.
cheer.gif

Prjatu, ti mojga še vidu nisi (slabo to)
evil.gif

Ne vem kok te je prišel ampak jaz sem dal za Bugabooja z športnim delom, košaro, tri komplet različne barvne prevleke, dve različni mareli, tisto prevleko za dež, vse skupaj 500€. Tako da za tak denar se tudi ti plastični prodajajo (ki stalno škripajo pod rokami, jebiga sem bolj gozdar
smile-1.gif
). Sem že zgoraj pisal, da po "redni ceni" tudi mene ni Bugaboo zanimal, ker je res drag drag in sva imela že rezervirano Muro za praktično enak denar (z manj opreme). In ja vsak ima svoje zahteve. Moje so bile pač take, da je zadeva ultra lahka, vzržljiva in odlično vodljiva. Voziček sem mnogokrat porival sam z eno roko, v drugi pa psa. Pa me boli kita za znamko, zaradi mene, če piše na njem Balkan party voz ampak po vseh sprobanih (ki jih ni bilo malo), za moje potrebe in želje, Bugaboo pač ni imel konkurence.
Zdej, če pa ste eni napaljeni na to, da pač tisti, ki imamo Bugaboo-ja, padamo na znamke in ne vem kaj še. Ja vredu, vaše mnenje - važn, da sem jaz ultra zadovoljen. Konec koncev sem ga jaz kupil, ne vi. Gre mi pa na organ to tipično predalčkanje, da če imaš nekaj kar cenovno izstopa od nekega povprečja cen, si že takoj Ljubljanski preserator in se sprehajaš samo po BTC-ju
bonk.gif

priden.gif

Bugaboo je fantastičen voz, odlično vodljiv (izmed 15tih različnih, ki sem jih probal ni imel konkurence edino Mura in Mutzy sta mi še ugajala a sta malce težja in okornejša - za svojo ceno verjetno best buy) in neverjetno vzdržljiv. Ga bom pa kmalu prodajal, če koga zanima (tamala že lavfa naokoli)
evil.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Pa me boli kita za znamko, zaradi mene, če piše na njem Balkan party voz

Moj kolega ima Safeta. Safety 1st al kaj so že.
evil.gif

Ampak si se pa napalil spet, smeh.
hysterical-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ma dej prov prletu bom na sončka, da mi daš za kavo, tle me kurš k zmešan
jezen.gif

K veš, da obolevam, da mi en začne s temi Ljbljanskimi srajčkami pa podobno