No tudi jaz sem glede vozičkov lani "diplomiral".
Najprej mnenje glede Bugabooja: vozički višjega cenovnega razreda, relativno kvalitetne izdelave, tenutno zelo trendy(predvsem v mestih in med "poznavalci", ki jim je važna predvsem znamka ), ki pa me osebno niso z ničemer prepričali, niti noben model ni ustrezal merilom , ki sem jih imel pred nakupom.....
Nekateri pravijo da je lahek in se lahko zloži, no tudi glede tega dvomim da je najboljši, glede tega bi predlagal(če odmislimo marele) MICRALIT-OVE modele(v bistvu sta samo 2), jih pa povsod(testi) hvalijo kako sta super za po mestu, in to ne pomeni en điro po BTC-ju, pač pa po mestu kjer se uporablja Podzemne, trole , je dosti stopnic,.....torej dosti zlaganja in prenašanja vozička.....
Cena je seveda bistveno nižja od Bugaboo-ja, sem pa zasledil da jih prodajajo pod različnimi imeni(???).
Aja, glede kvalitete Bugabooja sem napisal "relativno kvaliteten" -- pred kratkim so imeli odpoklic določenega modela s trga....
Predvsem ,predlagam vsem , ki izbirate vozičke predlagam da najprej premislite kaj rabite in šele potem kupite.Ne ze zapodit v prvo tgovino in kupit "najlepšega".
Razmislite:
-kje boste vozili(za makandam, slabši teren so boljše večja kolesa, po možnosti da imajo pnevmatike)
-koliko boste voziček nosili(npr. za po stopnicah v bloku jaz ne bi kupoval najtežjega na trgu)
-koliko klancov imate(zavora?)
-kako se zloži (ali gre v prtljažnik avta)
-kako se zloži športni del(ali je lahko popolnoma poležen)
-sprednja kolesa se lahko fiksirajo(dobro za npr.po makadamu)
-3 ali 4 kolesnik(4 kolesnik je bolj stabilen! 3 kolesnika, se lahko ne teko težko zvrne).
- ...v končni fazi je tudi cena pomemben faktor.
Pri nas zmo izbrali med MaxiCosi Mura 4 in Mutsy 4-rider in izbrali slednjega, ki zaenkrat e odlično obnese.