Jest tudi nisem doktoriral iz ležajev, niti ne vem al jih voziček sploh ima ali ne. Iz prakse pa vidim recimo da kolega ki ima zračnice v kolesih je v manj kot letu imel tri defekte, pri mojem so kolesa tubeless (kao iz neke pene) in pri 3x toliko kilometrih še ni blo defekta. Voziček ima zadaj fiksna večja kolesa in spredaj dva manjša (bugaboo cameleon). pridemo kamor čemo, tudi 10 km makadama v enem kosu se je dal preživet. pri nakupu je bilo odločilno to da ga lahko polnega zagrabim z eno roko in nesem po stopnicah. rolam in tečem z vozičkom ne. rolam itak ne, laufat z vozičkom spredaj je pa nekako tako butasto kot če maš roke zadaj na hrbtu zvezane. malemu je itak vseeno al se v eni uri ko je zunaj premakne za 3km (peš) ali 10 (tek).
sicer pa kakor nanese, otrok se recimo vozi v vozičku za jurja, spi pa v košku v katerem sem spal tudi sam, pa je bil košek že takrat star,....sedi v sposojene stolčku, lupinico in sedaj avtosedež imam tudi sposojen, pač folk ne rabi, bo pa rabil mogoče drugo leto in vrnem nazaj....nisem pa nobene stvari od nikogar fehtal....tko da.....nekaj kupiš, nekaj si sposodiš, nekaj ti posodiš.....trenutno mam v kleti dve lupinici (ker ju nihče ne rabi ali nima kam dat), čez pol leta jo bom mogoče moral celo kupit, ker bo ti dve treba vrnit.
@ynos: pol je pa tukaj še stvar ki se ji reče marela. notr paše otrok, ki že hodi, marela se mu reče pa zato ker se zloži kot marela. ni pa seveda nujno tega uporabljat.
da ne začnemo o plenicah, pol bo pa tole res že ataforum.
aja, za anketo štejte še mene, spola ne vem, bo pa drugi po vrsti.