Bugaboo vozički

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Torej Baby-boom so za kej, ali je bolje poiskati kaj drugega?

Imamo Baby Booma. Sicer prejšnji model, tale je že FL in ima nekaj izboljšav. Prva liga za vozit. Naš pišek je sicer bolj drobne narave in je bil za športnega premajhen, iz košare pa je hotel že pobegnit. Drugače pa lepo vodljiv na cesti, travi in makedamu. Na prvi vtis mogoče nestabilen, majav, vendar Quinny buzz po dveh mesecih uporabe še bolj razmajan. Znanci imajo 4 leta starega Baby-Booma in je dal skozi 2 otroka pa zgleda še skoraj kot nov. Brez težav bo dal skozi še tretjega.
zmaga.gif

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
Pri nasi izbiri mulcvagna moramo biti pozorni na kar nekaj faktorjev: z*ebana asfaltna cesta, makedam (posledicno svinjarija), klanci (en od njih ima 18%) in najbrz kar precejsnja uporaba ... Zakljucek: nujno 3-kolesnik, rocna bremza, moznost zaklopa prvega kolesa, po moznosti cim lazji in meni se zdi fajn funkcija, kjer lahko kosare obracas v obe smeri (da gleda naprej ali nazaj).
Zadnji spisek moznih: Peg Perego GT3, Jane Slalom Pro, Bebeconfort High Trek in Quinny Freestyle. Bugaboo Cameleon se mi ne dopade, Babyboom nima rocne zavore in baje je precej 'razmajan'.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Stari voziški so imeli velika kolesa

Ampak danes si pa car s takim
smile-1.gif
Meni je "ful kul". Če ga ne bi že imeli od prvega otroka (btw je Peg Perego Pliko P3 in zelo dobro služi namenu), bi ga iskal, čeprav je samo za prvih nekaj mesecev.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Ja hehe, aktivna je bila lanska pomlad
evil.gif
.

Kje je žajfa da nardi anketo kok nas bo imelo naraščaj, ne samo da delamo, ampak da je dejansko na poti in pa še eno o spolu.
aplauz.gif

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43
Citat:
Uporabnik Ira pravi:
nujno 3-kolesnik, rocna bremza, moznost zaklopa prvega kolesa, po moznosti cim lazji in meni se zdi fajn funkcija, kjer lahko kosare obracas v obe smeri (da gleda naprej ali nazaj).

Razen obračanja košare ima vse tole tudi Chicco S3

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
Aja, pa se to je fajn, da se sportni del spusti cisto nazaj in da se tisti del za noge lahko prilagaja - ko je malcek se manjsi, se ga dvigne, ko je vecji, pa spusti.
BTW: kje pa se da videti omenjeni Chicco S3?

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
@ynos: resno resno, zakaj ne? Vozicek ima lupinco, trdo kosaro in sportni del.

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
@Sulc: hvala, sem ze poguglala
smile-1.gif
sem pa pri slikovnih zadetkih vidla, da imajo nekateri modeli (mogoce starejsi?) taka ornk kolesa z lezaji, novejsi pa plasticna. Moj desc se je namrec zapicil zdaj se v to, glede na to, da imamo res ceste v slabem stanju in je veliko tudi makedama in poljskih poti - posledicno se bo nabirala svinjarija v vseh kotickih. In ce imajo kolesa lezaje, se lazje vrtijo, se dajo ocistiti in tudi zamenjat. Take ima pa le Quinny.

@ynos: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221335 --- lupinca, trda kosara in sportni del (to je tisti del, ki je ze na vozikcu :D)

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Kok pa bo pol novih otrok ta začetek leta.

Pri nama naj bi bil začetek februarja.
Verjetno enkrat konec aprila.
Zdej morem pa še nekaj časa na polno uživat, ker potem bo težje
tongue-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
maxi cosi mura 3 lahko tudi daš na seznam, mislim da zna vse kar bi ti od njega rada
smile-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Fak se klošarja počutim ob vašem pisanju. Lupinica, rabljena Brevi za 40€, firstweels voziček s košaro in uno kao za večjega mulca 170€, rabljeni oz Nov, ker je bil kupljen potem pa je otroka zgubila.
Stolček je bil nov babycomfort. Sem ga hotel, ker se obrača, 260 €. Pa še en stovček, nov iz nevem katere štrcune za 100€.
Raven tapocen stovčka je vse staro 3+ let. Sedaj bo to drugi uporabljal. Morem rečt, da je še vse celo in nič sprano.
Nevem kje se vozite sam jaz sem s dežele in se morem prov potrudit da najdem zyebano cesto. Sej smo šli na Gorjance iz cerovga loga, sam tm je kul makadam.
Pa sem mel € za novga, sam se mi zdi butast dajat za tist okvir in mal plastike jurja+.
Kakor kdo pravim. Če se češ preseravat al pa maš dost keša. Nihče od nas ne ve s čim smo se vozili. Vemo kar nam stari povedo al pa na slikah vidimo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
Jest tudi nisem doktoriral iz ležajev, niti ne vem al jih voziček sploh ima ali ne. Iz prakse pa vidim recimo da kolega ki ima zračnice v kolesih je v manj kot letu imel tri defekte, pri mojem so kolesa tubeless (kao iz neke pene) in pri 3x toliko kilometrih še ni blo defekta. Voziček ima zadaj fiksna večja kolesa in spredaj dva manjša (bugaboo cameleon). pridemo kamor čemo, tudi 10 km makadama v enem kosu se je dal preživet. pri nakupu je bilo odločilno to da ga lahko polnega zagrabim z eno roko in nesem po stopnicah. rolam in tečem z vozičkom ne. rolam itak ne, laufat z vozičkom spredaj je pa nekako tako butasto kot če maš roke zadaj na hrbtu zvezane. malemu je itak vseeno al se v eni uri ko je zunaj premakne za 3km (peš) ali 10 (tek).

sicer pa kakor nanese, otrok se recimo vozi v vozičku za jurja, spi pa v košku v katerem sem spal tudi sam, pa je bil košek že takrat star,....sedi v sposojene stolčku, lupinico in sedaj avtosedež imam tudi sposojen, pač folk ne rabi, bo pa rabil mogoče drugo leto in vrnem nazaj....nisem pa nobene stvari od nikogar fehtal....tko da.....nekaj kupiš, nekaj si sposodiš, nekaj ti posodiš.....trenutno mam v kleti dve lupinici (ker ju nihče ne rabi ali nima kam dat), čez pol leta jo bom mogoče moral celo kupit, ker bo ti dve treba vrnit.

@ynos: pol je pa tukaj še stvar ki se ji reče marela. notr paše otrok, ki že hodi, marela se mu reče pa zato ker se zloži kot marela. ni pa seveda nujno tega uporabljat.

da ne začnemo o plenicah, pol bo pa tole res že ataforum.
cheer.gif

aja, za anketo štejte še mene, spola ne vem, bo pa drugi po vrsti.

cordo

Pripravnik
21. maj 2008
52
0
6
Tle je tolk nabijanja o teh bugabujih, češ so predragi.....
kaj pa PCji na katere tipkate teh par stavkov, tud ni blo pocen pa predrago- or not...
GSMji plaujete na obroke...
Pač vsak pacient ima svoj fetiš, eni se kurjo na najlonke in visoke petke, drugi na pleh in Alu heldne, tretji pa na vozičke...
Noben ni norc, sej je nabavu tist kar mu/ji je všeč, in če lahko brez odpovedovanja vse to plača, SUPER

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
@Cordo, se podpisem
smile-1.gif
Vsak itak nardi svoj izbor in na koncu kupi tisto, kar se mu dopade in kar mu dopuscajo finance.
@Steve: smo gledali, pa nam nekako ni - itak je pa se cas, po stacunah se bo se slo, takrat se bomo pa spucali bolj v detajle.