I
Izbrisan uporabnik 474
In potem ker so se celo svojo otroštvo vozili v ortopedskih 1000€ vozičkih, ker so zamotani v vatico do svojega 14 leta, ker si torbico v šolo vozijo z vozički namesto torbicami (pa še v teh je en zvezek in en svničnik, da bogi revčki itak ne rabijo nosit/vozit pretežkih torbic), ker ga niti grdo ne smeš pogledat itd itd. - so ti novodobni otroci rahitični, konstantno bolani, razvajeni in ne vem kaj še vse.
Sicer sam nimam otrok, vendar ima moja sestra 2, najboljši prijatelj tudi, pa punca ima trgovino z otroško obutvijo in kar vse vidim, mi slabo rata.
Moja mati je pred leti naredila neko primerjavo za eno obletnico - vozili so jih z lesenimi vozički, velikokrat doma narejenimi, igrali so se z igračami, ki so vsebovale svinec, igrali so se v snegu in blatu, ne pa z PS in PC-ji - in kar je najpomembneje - imeli so otroštvo in bili so srečni. Danes pa...
LP
Gargy
Sicer sam nimam otrok, vendar ima moja sestra 2, najboljši prijatelj tudi, pa punca ima trgovino z otroško obutvijo in kar vse vidim, mi slabo rata.
Moja mati je pred leti naredila neko primerjavo za eno obletnico - vozili so jih z lesenimi vozički, velikokrat doma narejenimi, igrali so se z igračami, ki so vsebovale svinec, igrali so se v snegu in blatu, ne pa z PS in PC-ji - in kar je najpomembneje - imeli so otroštvo in bili so srečni. Danes pa...
LP
Gargy