Bugaboo vozički

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Kaj je point teh vozičkov, da so tako svinjsko dragi? A so kej boljši od Peg Perego, ki je tudi že drag, ampak pri teh Bugaboo-jih je treba cene še pomnožiti z 2 ali celo 3. Nekaj podobnega kot Stokke.

http://cgi.ebay.co.uk/New-2010...=item255818a980

Leto in pol star voz, 550 GBP. A je folk čisto znorel? Tega pa resnično ne bom nikoli razumel. Tudi jaz si lahko privoščim to, ni v tem point. Ampak meni se zdi to navadno razmetavanje z denarjem.

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=0&artikel=406

900€.
bonk.gif

Mislim. Ko vidim damo s takim vozom, dobim občutek da ima pred štacuno na parkirišču za invalide postavljenega Tuarega, za katerega mož plačuje leasing, ona pa si dan izpolni z nakupovanjem in razkazovanjem v BTC-ju. A se motim? Imam neumne predsodke? Se opravičujem, če koga žalim, ampak tega res ne razumem. A se je treba postavljat z otroškim vozičkom? A ni point v tem, da je otroku udobno in da je otrok zdrav?
stupid-1.gif

A kdo pozna koga, ki se preserava s temi stvarmi? Pod pretvezo "vse najboljše za mojega otroka", ki se klavrno konča čez dobrih 10 let, ko je otrok priklenjen na PlayStation, namesto da bi metal žogo na koš ali pa se zunaj lovil s sovrstniki? Ljudje bi se morali več ukvarjati z otroki in imeti pred očmi prave prioritete, kar Stokke ali Bugaboo vozički sigurno niso...

Tako pa jih celo otroštvo zasipavajo z nekimi kvazi brendi, jim nudijo "vse", le tistega ne, kar bi jim v bistvu morali. Igrače ne morejo nadomestiti ljubezni, to si zapomnite.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Zadel si glavico na žeblju
wink-1.gif

V centru Lj so povečini Boogabo in Stokke vozički, takoj za njimi pa Peg Perego P3. Sam z i'coojem sem že skorajda "vesoljc"
grin1.gif

Pa stokke, bolj štorastga vozička še nisem videl. Ima kao funkcijo za zložit, a ko ga zložiš je skor še večji kot razstavljen. Da je narejen iz čiste plastike verjetno ne rabm govort?

Uglavnem, kar se mene tiče je to samo preserancija. Je pa res, da če bi že mel izbiro potem raje boogaboo kot stokke
evil.gif

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Otroške vozičke boš najceneje dobil prek avkcij na ebay.de, angleški je dražji.

Precej poceni se prodajajo Quinny Freestylerji, Gesslein pa recimo Maxi Cosi Mura z malo sreče in potrpežljenja lahko dobiš po polovični ceni - malo dražje Peg Perego Skate naprimer, Bugaboo itd so pa presoljeni. Priznam, da je Bugaboo recimo kakšno kilo lažji, predvsem pa je kao trendy, ga majo vse face.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Otroške vozičke boš najceneje dobil prek avkcij na ebay.de, angleški je dražji.

Precej poceni se prodajajo Quinny Freestylerji, Gesslein pa recimo Maxi Cosi Mura z malo sreče in potrpežljenja lahko dobiš po polovični ceni - malo dražje Peg Perego Skate naprimer, Bugaboo itd so pa presoljeni. Priznam, da je Bugaboo recimo kakšno kilo lažji, predvsem pa je kao trendy, ga majo vse face.

Jaz ga ne rabim, ker imam še od prvega otroka povsem spodobnega Peg Perega. Je pa ena kolegica vsa zmešana, ker so teli Bugiriba vozički pri nas kao ful dražji kot drugje in bi rada kupila za manj denarja, pa magari s Kitajske.
hysterical-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.809
113
Sploh ne vem, zakaj se s tem obremenjujete. Pri nas ima ena gospodična voziček (pozabil znamko) za baje 2k EUR, full alu in ne vem kaj še vse. So what? I don't give a shit. Je pa tako, da moja in pa še kakšna njena kolegica to zelo rade komentirajo (zato to vem) in izgleda so tle moški isti k babe...
evil.gif

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Ima kdo izkušnje z Baby Boom vozički?
sprasujem se.gif

Smo tik pred izbiro, pa bi kakšno mnenje...
17758-icon_confused.gif

Mi smo ga hotl kupt... Ugodna cena pa to... Sam sem ga pa poj vidu v živo pa me je vse minil, ker je ful mejhn vozk

Mamo zej Chicco S3 pa smo zlo zadovoljni
cheer.gif
Zej majo kolekcijo 2009 v akciji, tko da se dobi celoten komplet za 499 eur...

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Ima kdo izkušnje z Baby Boom vozički?
sprasujem se.gif

Smo tik pred izbiro, pa bi kakšno mnenje...
17758-icon_confused.gif

mi imamo. super zadeva za super ceno. komplet je bil 250 evrov, mal manj.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
malo off

jaz prodam voziček PEG PEREGO AT 4 COmpleto, PEG PEREGO lupinico SIP s podstavkom za avto in dva avtosedeža 9-18 kg (Römer KING in MAXI COSI), če koma zanima...
cool-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
redface-1.gif

Midva ga mava
hysterical-1.gif

Razlog - kompletna težav 8 kg - nosiva ga v drugo nadstropje saj spodaj ni nikjer prostora da bi ga puščala, izredno hiter in enostaven za zlagat pa podobne fore. Se pa strinjam zadeva je draga. Ne gledam pa na take zadeve, če si nekdo privošči praktično enega izmed dražjih vozičekov (no stokke je še dražji, s tem da v njem res ne vidim praktičnosti saj je težak, okoren pa delan samo za asfalt...), da moram pa potem imeti še Taurega na parkingu za invalide?
bonk.gif

Za leto in pol starega 550 funtov je adijo pamet, glede na to da pri nas leto stare ali pa celo pol leta stare dobiš za 500€. Amapk moraš vedet da je v takih kompletih res vse..miljon nekih prevlek, zimske košare, letni deli pa ne vem kaj še vse. Ko sva gledala nove te pride recimo voziček od Mucija ali kakšna Mura k so mal bolj kulturni, recimo da ene 100€ ceneje če vzameš tolk "opreme" kot jo je pri Bugabooju "serijsko"
hysterical-1.gif

Tako da to je to. Se bomo kej dobil (UPAM!) pa boš moral zraven Bugaboja šetkat
hysterical-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.809
113
Ccc. ti tajkun ti.
grin1.gif
Ziher se imate sedaj za nekaj več ko šetkate s tem BB...
Jao ej.
Moje mnenje: te zadeve se sicer splača rabljene kupit. SI takoj na pol cene, zadeva je pa z malo truda in sreče skoraj kot nova.
cheer.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Uff ja, jaz pa tajkun
hysterical-1.gif

Drugače pa kot si rekel, midva sva imela kar veliko sreče, in sva praktično novega dobila za pol cene, tako da mi niti približno ni žal
smirk-1.gif

Mi pa dol visi kaj mi piše na vozičku, samo da se tamala fajn počuti pa da moja ne dobi pruha ko ga vleče v drugi štuk, to je bistvo.

Nazadnje urejeno:

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
S temi pamži je tako kot s cucki - nobena cena ni previsoka za mojga BEJBIJA
smile-1.gif
.

LP,
PIC