Budilka, ki je gatto ne bi znal ugasniti

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
LOL, 100% za zadnji odgovor.
hysterical-1.gif

@major: kak se ti da ukvarjat z njim?
uf-1.gif

82%
evil.gif

Čebinar je tipičen mamin sinček, ki stisne pod krilo ob prvem neznanem zvoku

Škoda da ni vojske od blizu videl, tam bi ga zrihtali

I

Izbrisan uporabnik #488

Fotografiranje? s tem se ne bavim, pač stisnem za aparatom, ki je pri roki.

Ti si pa opustil fotkanje, no, saj je razumljivo po videnem...

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
A pa ni on "kao" ful fotografiral missice in razne fotomodele, pozirale so mu lepotičke, metale se pod nogami, ga prosile da jih škljocne, itd.?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
So poleg dejstva da je 'foto užas' padle še na avto višjega cenovnega razreda italijanske proizvodnje...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Nezdružljivo s tem, kar sedaj delam. Sem pa nekaj časa živel od fotografije, ja, saj, za razliko od tebe, znam fotografirati.
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Nezdružljivo? zakonsko al v glavi?

Tudi jaz znam fotografirati, samo gumb pritisnem na gsmu, fotkiču, kameru ali zajamem frame in evo fotke.

Razno "sranje", ko obdelajo fotko, poudarijo barve in še kaj pa me seveda niti najmanj ne zanima, najraje imam spontane fotke, takšne kot so.

In kje lahko občudujemo tvoje fotke? razen tistih, na katerih je razmazana žoga, ker ti je delo z zaslonko očitno tuje...

Ni čudno, da se s tem več ne baviš...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Zato pa je to delal v času digitalne fotografije in post obdelave.
Ko sem se še sam malo bolj bavil s fotografijo (na 135 format, da ne bo pomote) pa si imel 36 priložnosti (ponavadi), mogoče 3x toliko in konec. Nisi škljocal vsepovprek in upal da nekaj že bo (ena izmed tisočih)...
Sedaj je to postalo drago...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Še opice, ki so našle fotkič in naključno pritiskale na sprožilec, so naredile boljše fotke od tebe. Dobra fotka je zame dobra tudi brez obdelave. No, razviti jo je pa v določenih primerih vseeno treba.

In ja, za 'razmazano' žogo je zagotovo 'krivo moje delo z zaslonko'.
hysterical-1.gif

Veš, žoga je lahko 'razmazana' zato, ker fotograf (torej oseba, ki zna fotografirati) tako hoče ali pa, ker so pogoji, v katerih fotografiraš takšni, da je treba sprejemati kompromise oziroma včasih dosežeš limit opreme, ki jo imaš.

@Roberto, jaz sem začel s filmom (pa smo bili tedaj že krepko v digitalni dobi), še pred kratkim sem imel par neposnetih 'v hladilniku'.
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Uf, razmazan lopar pa še žogica, še eden izmed 'zaslonkarjev' klik

Še ena 'amaterska' fotka z razmazano žogo klik

nenormalno razmazana žoga... klik

Mogoče je imel pa snecer v mislih kakšno tako 'neveščost'?
confused-1.gif
no, tu je dejansko uporaba zaslonke 'in question'

klik

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Vsakemu fotografu se zgodi 'ups' situacija, takih fotk seveda praviloma ne objaviš. Ampak če se zgodi 'ups' situacija v fotografiji, še ni take sile...pobrišeš fotko, pa je. Veliko večji problem je, ko kot posledica 'ups' situacije nastane kakšen jest5.
evil.gif

Mimogrede, eden naših največjih je povedal, da je na enem od potovanj naredil nekje 20000 fotk, od tega jih je v širši izbor prišlo nekje 500, končni 'izplen' pa ni bil niti 100 fotk.