BTC, posilstvo

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Izkazalo se je, da je bila anamarija kar lepo polnoletna dokaj luštna pravnica...sicer pa je zdej poročena s starejšim slo ekonomistom pa baje imata otroka.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
in 15 letni otrok ob takem času zunaj nima kaj delat. S tem n opravičujem posilstva nikakor to najstrožje obsojam ampak tut punca ni imela tam ob tej uri kaj počet!

Da, ampak ko boš imel 15-letno hči, boš videl da je lahko kdaj zunaj ob taki uri kljub temu da starša mislita da spi pri frendici. Pri teh letih gre tudi za zaupanje starši-otrok. Morda ga je izrabila v želji po zabavi in se za*ebala. Ne moremo vedeti, zato tudi ne moremo soditi. Lahko je bilo marsikaj. Vsekakor posilstvo ni šala.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ni bila naša alter anamarija...ta je baje zagrizena nabiralka samoniklih gliv...
grin1.gif
baje živi v šentjoštu, ampak sej pravim, to so govorice

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Meni ta posilstva niso bila nikoli jasna. Kako lahko posiliš žensko če ni navlažena? Ma ni variante, da ga dobiš notri.

Poznam eno najstnico, ki non stop provocira. Pride do tebe, dvigne kiklico, pokaže hlačke, se nasmeji in gre dalje. Majkemi. Če jo primeš, si pa največji bedak.

Obstajajo ljudje, ki so arogantni, ki mislijo, da so največji carji, pogosto še izzivajo ipd. Takšni si zaslužijo par hudih udarcev v bučo. Ampak kaj je bolj obsojanja vredno: če je nekdo pretepen ali posiljen?

15-letna, pijana, ob 5ih zjutraj, s svojima prijateljema ... Ne vem. Meni se scenarij, da sta mladeniča to načrtovala že dlje časa, da sta jo ob tem davila, zabijala ob tla, grozila z nožem, da je šlo za čisto objestnost, ne zdi tako verjeten.

Pa naj mladi ateki s hčerkicami ob tem postu ne dobijo lis po obrazu, ampak vsega tega razburjenja res ne razumem. Razen, če bodo priznani psihologi odkrili, da bo do konca življenja stravmatizirana in spolno zavrta.
bonk.gif
Raje vidim, da me posili najgrša ženska na svetu, kot da mi nekdo razbije glavo.

In ti pravo študiraš, če se ne motim?

Ljubi Jezus, danes že lahko vsak pride na pravni faks, zgleda.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Meni ta posilstva niso bila nikoli jasna. Kako lahko posiliš žensko če ni navlažena? Ma ni variante, da ga dobiš notri.

Poznam eno najstnico, ki non stop provocira. Pride do tebe, dvigne kiklico, pokaže hlačke, se nasmeji in gre dalje. Majkemi. Če jo primeš, si pa največji bedak.

Obstajajo ljudje, ki so arogantni, ki mislijo, da so največji carji, pogosto še izzivajo ipd. Takšni si zaslužijo par hudih udarcev v bučo. Ampak kaj je bolj obsojanja vredno: če je nekdo pretepen ali posiljen?

15-letna, pijana, ob 5ih zjutraj, s svojima prijateljema ... Ne vem. Meni se scenarij, da sta mladeniča to načrtovala že dlje časa, da sta jo ob tem davila, zabijala ob tla, grozila z nožem, da je šlo za čisto objestnost, ne zdi tako verjeten.

Pa naj mladi ateki s hčerkicami ob tem postu ne dobijo lis po obrazu, ampak vsega tega razburjenja res ne razumem. Razen, če bodo priznani psihologi odkrili, da bo do konca življenja stravmatizirana in spolno zavrta.
bonk.gif
Raje vidim, da me posili najgrša ženska na svetu, kot da mi nekdo razbije glavo.

In ti pravo študiraš, če se ne motim?

Ljubi Jezus, danes že lahko vsak pride na pravni faks, zgleda.

Maš point, glede na to, da so snecerja tudi vzeli...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
dr. Boštjan M. Zupančič: "Poznam nekaj ljudi, ki so retardirani in so kljub temu naredili pravno fakulteto (ker jih nihče med študijem ni vprašal koliko je dva in dva) in potem so celo prišli skozi pravosodni izpit."

EDIT: tista Maša, ki v mojem podpisu razlaga fiskalno pravilo je tudi - pravnica

Nazadnje urejeno:

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tole bi si zaslužil zvezdice, da se ti je dalo toliko quotov dajat v en post
smile-1.gif

Nobenih zvezdic si ne zaslužim. Odgovor pa bi si zaslužil.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Meni se dozdeva, da bo tale punčka že ta vikend šla žurat ven, in to z isto družbo, kot prejšnji teden.