BTC, posilstvo

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Za posilstvo ni opravičila ali pojasnila. Pika.

Mnenje, da mladoletnica ob tisti uri ne bi smela biti tam je pač mnenje. Dejstvo pa je, da je bila tam. Dejstvo je tudi, da s tem ni kršila nobenih splošno sprejetih (= uzakonjenih) družbenih vrednot. Je pač obdobje after-partijev, ko dijaki mislijo, da so odrasli.

Pa to ni važno. Važno je, da vsakršno moraliziranje, vsakršno pojasnjevanje in opravičevanje in vsakršno deljenje krivde ustvarja, utrjuje in/ali podaljšuje okoliščine, ko se ljudje ne morejo svobodno sprehajati po svetu. In to je plain wrong.

Ni mnenje, hora legalis je uzakonjena.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Hora legalis je, posilstvo pač ne.
Hora legalis samo prepoveduje zadrževanju po polnoči na mestih, kjer se toči alkoholne pijače - torej za šankom v Areni, ( če kdo krši kazen plača lokal) za grmovje ali parkplac za Areno pa mislim da ni prepovedano.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Hora legalis je, posilstvo pač ne.

če se ne bi prekršilo se pač nebi zgodilo. Odgovornost nosijo starši.
Ravno obratno. Če bi kršili horo legalis še naprej in bili v lokalu, se to nebi zgodilo. Sicer je pa za kršitev odgovoren lokal, ne pa starši.
Zgodilo se je, ko so prenehali s kršitvijo hore legalis, in odšli iz lokala na kraj, ker se smejo zadrževat.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Kdor se z drekom ukvarja, smrdi, slej ko prej, pa je tudi konkretno usran
evil.gif

....sj ji ne privoscim, ampak smili se mi pa tud ne.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.069
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Sicer mi kar všečno pišeš, toda tu si udaril mimo. Punca ni nič kriva, tudi če naga pleše okol, če je bila pijana je še huje saj sta izkoristila trenutno nezmožnost. Vsekakor pa je treba priti na dan, če je bila sploh posiljena!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.430
7.080
113
Res je, razni Fritzi naredijo več škode enemu dekletu, kot pa "navadno" posilstvo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Smrklje se druzijo z nasilnimi, mladoletnimi kriminalci, zato, da so djekice in se jih vsi bojijo, ker jih sicer dobijo od malih barabic. Ampak to ima svojo ceno in vecina jo placa in o tem ne govori in preprican sem, da je v Sloveniji, nekaj podobnih primerov tedensko, ampak ostanejo skriti.
Je pa seveda nekaj popolnoma drugega, ce pa nastrada nic kriva, postena, mimoidoca punca, v tem primeru sem pa zagovornik kastracije, kot najmilejse kazni.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
evil.gif

Tudi jaz ti recimo ne privoščim, da bi te ugriznil pes in povozil avto, ampak zasmilil se mi pa tudi nebi, tako da bi mirno odpeljal mimo in te prepustil gobcu norega psa ali kolesom avtomobila.
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Res je, razni Fritzi naredijo več škode enemu dekletu, kot pa "navadno" posilstvo.

Koji si ti ku.rac, da boš debatiral o tem, koliko škode naredi posilstvo? Pacient.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.430
7.080
113
Res je, popolnoma nelogično je sklepati, da vsakodnevno posiljevanje, zaradi katerega potem dekle zanosi in še rodi "nekaj" otrok, naredi več škode, kot "enkraten" dogodek.

Da vidimo, če boš tole razumel. Kaj naredi več škode; 1 metek, ali rafal?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
evil.gif

Tudi jaz ti recimo ne privoščim, da bi te ugriznil pes in povozil avto, ampak zasmilil se mi pa tudi nebi, tako da bi mirno odpeljal mimo in te prepustil gobcu norega psa ali kolesom avtomobila.
evil.gif
In to bi naredil z vso moralno pravico, seveda v primeru, da bi js pijan, iz dolgocasja, drazil pse in skakal pred avti, ce sem pa na poti v sluzbo...
sprasujem se.gif
kaj pa takrat....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Res je, popolnoma nelogično je sklepati, da vsakodnevno posiljevanje, zaradi katerega potem dekle zanosi in še rodi "nekaj" otrok, naredi več škode, kot "enkraten" dogodek.

Da vidimo, če boš tole razumel. Kaj naredi več škode; 1 metek, ali rafal?

Najprej te ustrelim z enim metkom, potem pa če boš lahko komuniciral, še z rafalom.
stupid-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.430
7.080
113
Posilstvo človeka ubije?

Potem pa en drug primer, če tega zgoraj ne razumeš.

V glavo ti nekdo zarine buciko...od tega zelo verjetno ne boš umrl, bodo pa kakšne posledice na možganih, ker pač bucika predre lobanjo in se zarine v možgane. Potem pa ti nekdo zarine deset, dvajset...bucik. Spet verjetno ne boš umrl, bodo pa posledica že hujše...itd...

Bo šlo zdaj ?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Pa daj odstrani se nekam, če te že moderatorji ne.

Poln [cenzura] mam folka z IQjem sobne temperature, ki mislijo, da lahko pametujejo, zato ker jim je nekdo dal v roke tipkovnico. Z vsakim postom, ki ga napišeš poskrbiš, da so vsi, ki ga preberejo, zaradi njega neumnejši. Upam, da si ponosen na sebe.