V bistvu ne veš, ker še ni razjasnjeno, če je sploh šlo za posilstvo.Citat:
Uporabnik retro pravi:
Ne bom se spuščal v podrobnosti napada na punco, vem pa da je bila punca oropana svoje ženskosti in ponižana dostojanstva, se je kateri sploh vprašal če punca morda ni bila še devica in kaj je izgubila z tem posilstvom, ženske drugače doživljajo spolnost in tudi drugače reagirajo v življenju ko so enkrat posiljene.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Meni ta posilstva niso bila nikoli jasna. Kako lahko posiliš žensko če ni navlažena? Ma ni variante, da ga dobiš notri.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
malo obrni zgodbo. Kaj pa ce te posili najgrsi tip na svetu in tvoja okolica ve, da si ti tisti, ki ga je fasal v rito brez privolenja
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
malo obrni zgodbo. Kaj pa ce te posili najgrsi tip na svetu in tvoja okolica ve, da si ti tisti, ki ga je fasal v rito brez privolenja
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Komunikacijski šum je bil verjetno, mulca sta hotela, ona je ponujala, kasneje se je zapletlo.
Da pa mulcem ne točijo alkohola, ah dajte ja no, saj od njih živijo.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kakšni otroki... do sedaj jih je verjetno najmanj 10 že probala.
Če se je cele vikende okoli klatila.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po tvoji logiki ne bi smeli pisati o tej zadevi, kar ni nihče z gotovostjo prepičan, kaj se je zgodilo
Pač predvidevamo glede na znane splošne okoliščine in razpoložljive podatke.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
še enkrat se že ponavljam. 15 letnica ob taki uri nima kaj v Areni počet!
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Res je, rekel sem kaj bi verjetno večina folka rekla.
point je pa bil, da pač ne izzivaš z nečim nekje, kjer je kritično področje, da zaradi tega nejebeš. Čeprav ne delaš nič mimo zakona, je vseeno takšno početje neumno.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Hora legalis je, posilstvo pač ne.
če se ne bi prekršilo se pač nebi zgodilo. Odgovornost nosijo starši.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
In to bi naredil z vso moralno pravico, seveda v primeru, da bi js pijan, iz dolgocasja, drazil pse in skakal pred avti, ce sem pa na poti v sluzbo...Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Kdor se z drekom ukvarja, smrdi, slej ko prej, pa je tudi konkretno usran
....sj ji ne privoscim, ampak smili se mi pa tud ne.
Tudi jaz ti recimo ne privoščim, da bi te ugriznil pes in povozil avto, ampak zasmilil se mi pa tudi nebi, tako da bi mirno odpeljal mimo in te prepustil gobcu norega psa ali kolesom avtomobila.kaj pa takrat....
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Meni ta posilstva niso bila nikoli jasna. Kako lahko posiliš žensko če ni navlažena? Ma ni variante, da ga dobiš notri.
Poznam eno najstnico, ki non stop provocira. Pride do tebe, dvigne kiklico, pokaže hlačke, se nasmeji in gre dalje. Majkemi. Če jo primeš, si pa največji bedak.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi: