Bruselj eksplozija

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.634
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
PS- kakšno škodo pa dela tebi verujoč v Jezusa ali Budo ali Jehvo...?

Zagovarjam samo racionalno razmišlanje. Vsi -izmi in religije so potencialno nevarni. Verujoči v Jezusa imajo vsekakor svojo zgodovino povrzočanja hudega gorja. Ravno tako kot fašizmi in komunizmi in ostali.

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Hja, tako to je in bo, se vec. A ni pred casom upokojeni sef obvescevalne angleske MI5 podal podatek, da je na novo v EU okoli 3-5000 ISIS osebkov ?!
V Sloveniji se za kaj takega nimamo bati, ker smo in premajhni predvsem pa nepomembni. Cedalje vec se bo pa dogajalo v vecjih evropskih mestih. Se mi zdi, da je to sele zacetek. In tega sranja, zagovorniki ne vidijo ali pa ne zelijo videti.
Pripravite se.....

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
Hja, tako to je in bo, se vec. A ni pred casom upokojeni sef obvescevalne angleske MI5 podal podatek, da je na novo v EU okoli 3-5000 ISIS osebkov ?!
V Sloveniji se za kaj takega nimamo bati, ker smo in premajhni predvsem pa nepomembni. Cedalje vec se bo pa dogajalo v vecjih evropskih mestih. Se mi zdi, da je to sele zacetek. In tega sranja, zagovorniki ne vidijo ali pa ne zelijo videti.
Pripravite se.....

Točno tako!

Naši debili bi pa odpirali meje in vabili sem vso to golazen, ki dela pizdarije in pobija folk v imenu alaha!

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Zagovarjam samo racionalno razmišlanje. Vsi -izmi in religije so potencialno nevarni. Verujoči v Jezusa imajo vsekakor svojo zgodovino povrzočanja hudega gorja. Ravno tako kot fašizmi in komunizmi in ostali.

Zame je najboljši -izem, kadar čokolado grizem
confused-1.gif

hermann bo vse aktiviste, federaliste, kapitaliste, komuniste, impresioniste... ukinil
velja samo hermannova doktrina, živel njegov razum!

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Trenutno nobeno, zgodovina pa je zelo krvava, veliko več krvi imajo kristjani na grbi, kot musliči.

Morda je sovraštvo musličev ravno posledica teh dejanj, kaj pa vemo...
Dejanja muslimanov so posledica naukov zapisanim v njihovi sveti knjigi. In tem naukom fanatično sledijo.
Če pa pogledaš krvavo zgodovino, pa so bili najprej zatirani in preganjani kristjani s strani Rimljanov. Nato so kristjani zatirali nekristjane z nasilnim širjenjem vere. Nato so nastali muslimani, kateri so vero širili še z večjim nasiljem in to delajo še danes.

Po tvoji sprevrženi logiki muslimani še danes upravičeno sekajo glave ne muslimanov ker so jih pred 1500 leti želeli nasilno pokristjaniti
stupid-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Saj napovedujejo ze skos,pa folk se kar ne verjame,pa isce izgovore za vsak napad.... Kar naj zagovornikom rukne pred bajto neki v luft,pa mogoce.spregledajo. Ker tocno taki ljudje so tista bedna scena,ah...saj se ni meni zgodilo,briga me.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.095
-8.766
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
bodo razfookali cel bruselj
Ja pa sej si to želiš ane
confused-1.gif

Citat:
( škoda da niso parlamenta v zrak spustili )

seveda
bonk.gif

ampak prave škode res ne bi bilo, če bi nekaj politikov nafookalo, ne pa samo slučajni potniki, delavci. otroci...
štalo v severni afriki,arabski polotok, ukrajina in posledično v evropi so naredili ritolizni politiki ( ZDA & EU )
bonk.gif

Želiš si smrti. Čestitam
bonk.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Za razliko od vas strpnih, ko vas moti vsaka drugačnost nas nestrpne ne moti noben religioizem, fašizem, komunizem... če nam ne povzroča škode in uničuje temeljne vrednote v katere verjamemo.
Zaradi mene nestrpnega lahko komunisti vsak dan prirejajo proslave v Dražgošah, homoseksualci se lahko vsak dan poročajo, mufti se lahko desetkrat na dan dere iz minareta, zvonovi lahko potrkavajo vsako uro...če pri tem ne bodo trpela ali bo kako drugače prizadeta moja družina in/ali moji rojaki ali se bodo brez širokega konsenza spreminjale uveljavljene družbene vrednote.

PS- očitno bom moral postati strpen, da me bo vse to začelo motiti.
stupid-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.634
113
Meni je zanimivo, da so skrajne politične ideologije kot je npr. nacizem prepovedane, skrajne politične ideologije kot je npr. islam pa so dovoljene in še naprej sejejo smrt in strah.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
Politična korektnost in bebavi levičarji == rezultat je viden.
Islam (Islamofašizem) je 100x bolj nevaren kot vsi nacisti ter ni prepovedan.

Zmerni islamist ne obstaja, kajti po definicij je to nevernik.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Politična korektnost in bebavi levičarji == rezultat je viden.
Islam (Islamofašizem) je 100x bolj nevaren kot vsi nacisti ter ni prepovedan.

Zmerni islamist ne obstaja, kajti po definicij je to kafir.

merklova ni levičarka....

ni vsak musliman islamist
islam ni vera miru
tudi krščanstvo ni vera miru

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Meni je zanimivo, da so skrajne politične ideologije kot je npr. nacizem prepovedane, skrajne politične ideologije kot je npr. islam pa so dovoljene in še naprej sejejo smrt in strah.
Nacisti nimajo nafte, muslimani pa jo imajo kar precej. Ko bo svet dokončno prešel na brezogljično družbo bo tudi islam kaj hitro prepovedan v civiliziranem delu sveta.
Do takrat pa predlagam, da razne fanatične zagovornike migrantov (npr. pristaše ZL in njim podobne ) preselimo kar (npr.) v Savdsko Arabijo. Bodo tako najbližje osebam, katere si tako močno želijo v svoji bližini
evil.gif