Citat:
Uporabnik telex pravi:
.....
PS- ko ljudem zmanjka argumentov, začno z lažjo. Ko jim zmnajka laži, začno z dikreditacijo
nato sledi likvidacija
Citat:
Uporabnik telex pravi:
.....
PS- ko ljudem zmanjka argumentov, začno z lažjo. Ko jim zmnajka laži, začno z dikreditacijo
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
You’re more likely to be fatally crushed by furniture than killed by a terrorist
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
En bi jih streljal, drugi žgal na grmadi in tretji z aviona metal...Saj si prebral, kaj ne... ??? No kakor koli že... Vsi heroji lepo kot prostovoljci v Sirijo, pa juriš na Rakko...Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Zakaj zdaj mene not tlačiš? Mene je samo zanimalo na podlagi česa boomslang tako misli
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Po drugi strani se vseh terorističnih napadov še zdaleč ne bo dalo preprečiti. Verjetno bo treba kar zarezati v državljanske svoboščine, da bo državna represija lažje prišla do sumljivih oseb, komunikacijskih kanalov in materiala.
Mene tudi ni potrebno, hvala.Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Jaz bom s svojim AK47 lepo branil svojo domovino, za druge mi pa dol visi. Aja, naših politikov ne bom branil.
Citat:
Teacher Gets Police Visit After Tweeting About Muslim Children Celebrating Brussels Attack
Talent agency boss who 'confronted a Muslim woman in London and asked her to explain Brussels' is ARRESTED for 'inciting racial hatred'
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
ksz... To je samo za futranje ovc kot ste tle na forumu... Pravi teroristi ne grozijo in opletajo po socialnih omrežjih... Na zunaj so velikokrat celo asimilirani ali vsaj ne zbujajo pozornosti...
Za kanonfuter ste slišali, za kmete katere pošlješ v izvidnico in so vsem na očeh?
Modeli, ki so se razstrelili niso prišli v EU z migrantskim tokom. So lepo že 3 generacija... Imajo državljanstva, govorijo jezik države kjer bivajo... Tile ki sedaj gor prihajajo v EU pomešani v množico niti ni nujno da bodo počeli terorizem v EU... Preveč očitno.
Bumbarji pa zmeraj obstajajo, dobri so samo za preusmerjanje pozornosti. Potem se jih znebiš, ko ti niso več koristni...
Torej ne bomo varni niti pred njihovimi vnuki čez xxx let.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Modeli, ki so se razstrelili niso prišli v EU z migrantskim tokom. So lepo že 3 generacija... Imajo državljanstva, govorijo jezik države kjer bivajo... Tile ki sedaj gor prihajajo v EU pomešani v množico niti ni nujno da bodo počeli terorizem v EU... Preveč očitno....
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Torej ne bomo varni niti pred njihovimi vnuki čez xxx let.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Modeli, ki so se razstrelili niso prišli v EU z migrantskim tokom. So lepo že 3 generacija... Imajo državljanstva, govorijo jezik države kjer bivajo... Tile ki sedaj gor prihajajo v EU pomešani v množico niti ni nujno da bodo počeli terorizem v EU... Preveč očitno....
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Zakaj sprejemat? Jih ne rabim. Ne rabim pa tudi sejati panike in sovraštva. Sieg heil, kajne? To je tvoj pozdrav, a? Ustvariti zono panike, somraka, sovraštva.