Britje, klasicna ziletka

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Ne za po britju, pač pa kot zanimivost, Intersilver Zemun:

http://www.mercator.si/trgovina/super-silver-britvice-za-klasicni-brivnik_23738

Beograd..
smile-1.gif

The_Game

Pripravnik
29. mar 2009
38
0
6
Za po britju jaz najprej uporabim Alum block potem pa kaj od Proraso (npr. Proraso Liquid Cream Aftershave Balm Green Tea & Oat ali pa Proraso Pre and Post Shaving Cream).
Če si blizu Italije so tam izdelki od Proraso precej cenejši. Izdelka, ki ju omenjam sem v Italiji kupil za 1/2 cene kot je navedeno na shaving.ie.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
pojma nimam kaj bi blo za občutljivo kožo..sem pa nekje bral, da je nepozebnik dober za po britju
mogoče bi moral iskati nekaj, kar ga vsebuje
js mam tole in ima nekaj mičkenega slednjega
dvomim pa, da dovolj za kak konkreten učinek

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Jaz sm 100 m od Italije, tko da ce kdo pove kaj in kje se dobi, lajko skocim pa posljem. ZS.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nekaj moram pogruntat, ker dobim po britju na vratu nadležne srbeče mozoljčke.
Dolga leta sem imel podoben problem, potem pa so mi svetovali (pri frezerju) TOLE in je sedaj mir.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Tudi jaz se leta in leta nisem mogel znebiti mozoljčkov in rdečice, predvsem na vratu.
Potem pa: REŠITEV!
Po britju najprej fajn splaknem z ZELO mrzlo vodo, potegnem prek vsega z Alum blokom (če kdo ve kje se pri nas kaj dobi razen tistih šmink v DM ali Müllerju se priporočam), potem pa je že vseeno kaj dam ali ne dam gor.
Zame je tole zakon.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Sem še jst probal prvič v življenju s žiletko, čeprav sem imel enotedenske kocine ni nič cukalo.
cheer.gif

Čeprav sem mislu, da bolj grabi ni bilo panike. No bomo probali ob vikendih kako se bo obneslo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Dejte men nekaj povedat, vse ostalo je kul, samo ko se mi v vse te razne gilette extra fusion mach turbo deluxe supersonic zadeve vsakič nabijejo dlake not in je težko za spucat kot sam hudič. A je treba not tlačit 28 rezil vmes pa 1mm placa da se ja vse zamaši prec...
jezen.gif