Britje, klasicna ziletka

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Več kot 1 mesec? Bemu, sem videl "žiletke", ki so prej zarjevele
grin1.gif

PS: Ima kdo info kako dolgo potuje paket s spletne strani shaving.ie?

The_Game

Pripravnik
29. mar 2009
38
0
6
Če se prav spomnim sem jaz dobil paket v 4 dneh. Imel sem tudi kodo za sledenje pošiljki (nisem prepričan kater način dostave sem izbral). Če jo imaš tudi ti in lahko slediš pošiljki na tem linku: An Post
Je pa treba upoštevat, da so sedaj prazniki in imajo zaprto (obvestilo na njihovi spletni strani).

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ko smo že pri tem: koliko vam držijo te fusion, titanim, mach3 glave? Meni tam do 2 tedna (kar je pri meni 10 britij, ker čez vikend lenarim pri tem)?

Čisto realno. 5-10 britij odvisno od "kakovosti" brade je nekako to to. Lahko seveda uporabljaš tudi dalj ampak je bolj kot ne mučenje in matranje. Večina jih ima indikator obrabe.

Sam komplet 4h glav rabim nekako v stilu ko se mi mudi vedno OK glava, če imam čas pa vzamem tisto od prej znucano. Tako sem na 4packu od meseca pa pol do dva meseca, s tem da nimam ravno ekstremno trdih kocin.

kreden17

Zelenc'
25. dec 2012
5
0
1
jaz sem par let nazaj presedlal na brivni aparat z tremi glavami in je super! nič več mučenja s peno, menjavanjem žiletk in podobnimi bedarijami.. tudi rezil mi še ni bilo potrebno zamenjati v vsem tem času in glede na cene žiletk mi je prišparal en kup denarja, čeprav je bil takrat precej drag..

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Imaš še opcijo brivski aparat z gelom ali peno - mokro britje z brivskim aparatom. Zaenkrat sem s tem precej zadovoljen pa sem probal že marsikatero opcijo. Gilete ene britvice, začele cukat po dveh ali treh britjih, Braunov aparat na suho britje- problem s kožo obvezno enkrat na teden z gilettovo britvico, potem sem bil nekaj let na Philipsu v kombinaciji z Nivea for man - cena in iskanje gela, ki ga ne dobiš ravno za vaskim vogalom, zadj pa sem na pihilipsu s tremi glavami neko 3D britje in se izživljam z mokro varianto britja. To je še najbolj izi samo za na potovanje rabiš mal več robe.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.197
113
www.adriamedia.si
Problem aparatov zame (pa imam phlipsove do prejšnje generacije vedno top-of-the-line) je enostavno to, da ne obrije dovolj dobro. Ampak noben brivnik se nikoli ne bo mogel kosat z britvico, to je jasno in to povedo tudi proizvajalci brivnikov.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mene tudi zanima kje je razlika?

Jst ima tole že par let... ima še mehanizem za izbijanje dlak ven
cheer.gif

Je pa okol 4€ 5 komadov.

extra2_perspectivedown.png

extra2_razorfront.png

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz z hoferjevimi nisem bil zadovoljen, morm še lidlove probat, drgač pa sem nazadnje kupil Gilletke, ki se jim ne menja glava s 3 rezili - 4+2 je bilo nekje 5 ali 6 eurov.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Dobil sem paket in se testno pobril.
smile-1.gif
Brije super, sicer sem malo hitel, pa se mal porezal. Bomo videli kako bo jutri z mozoljčki.

Tista priložena krema za britje je fajn, hladi po mentolu. Britvica oz. držalo zgleda hudo dobro. Čopič pa je malo slabši, je takoj padlo ven par kocin.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Hvala lepa. To mi je neznanka, ker ima vsak drugo mnenje, valjda tudi drugačne kocine.
smile-1.gif

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
velkom tu de klub ynos
smile-1.gif

zdej sam greš v ita pa kupiš naslednjič proraso za male pare
sam si zapomni za naslednje britje, čim manj pritiska lih toliko, da se brivnik lepo vleže na kožo pa face ne rabiš dost zategovat in delat čudne grimase
bajkman, če ne veš kaj kupiti naroči sample pack čim več proizvajalcev po možnosti tak, ki vsebuje tudi cenejše žiletke, če si na budgetu
ne boš vrjel kako se nekatere žiletke med sabo razlikujejo preprosto boš v 99% kakšno znamko takoj odpisal
drgače v mojem primeru je astra platinum top p/p sicer so fetherji malo boljši, ampak tudi precej dražji