S temi brisalci je križ. Včasih sem prisegal na Denso. Potem sem ob menjavi avta naredil servis na VW in so mi tam hkrati podarili tudi VW brisalce. Glej zlomka - čeprav sem precej na cesti, so zdržali več kot dve leti. Kar me je fasciniralo.
Septembra so dokončali svoje življenje in med brskanjem sem opazil, da jih pravzaprav izdeluje Bosch (Aerotwin). Torej kupim Bosch Aerotwin in jih zamenjam. Teden ali dva sem bil zadovoljen. Potem pa so se začele pojavljati črte, sedaj (po komaj dveh mesecih, še pred zimo in brez poletnih insektov) pa so že popolnoma neuporabni.
Človek res ne ve. Ali je toliko različnih kakovostnih razredov? Smola, da sem mogoče imel kaj na vetrobranskem steklu in sem jih nevede poškodoval? Fake roba?
Na AMZS (oziroma tistem tujem) testu so zmagali Bosch AeroTwin. Kaj za vraga naj sedaj kupim? Grem spet na servis VW, kjer roko na srce brisalci niti niso kaj dosti dražji?
Pač razmišljam na glas.
Podobno kot Guardy pred menoj. Denso so bili res zakon. Več let v res zahtevnih pogojih in z veliko kilometri sem jih uporabljal (ne isti komplet
). Potem pa Guardy naleti na težave. Vse bolj imam občutek, da moraš imeti tudi srečo pri tem. Da je dobra roba (verjetno prihaja iz različnih kakovostnih razredov) in da imaš srečo, da jih nevede ne uničiš.