Brisalci za Corso

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.373
5.646
113
Vsake tolk se jih mora tud menjat
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
V Leclerku jih maš za 6,5 eur....za to ceno se ti jih pa že splača probat...pa če jih čez 5km stran vržeš
wink-1.gif

Nekaj podobnega sem samo enkrat kupil... in so bili slabsi, kot tisti stari zgonjeni, ki so bili prej gor... Sem dal zacasno nazaj tastare... in potem raje kupil ene malo boljse... Ponavadi Bosch ali pa Champion ... zadnje case pa kar na servisu vzamem originalne... Je se najboljsa izbira ...

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
V Leclerku jih maš za 6,5 eur....za to ceno se ti jih pa že splača probat...pa če jih čez 5km stran vržeš
wink-1.gif

Nekaj podobnega sem samo enkrat kupil... in so bili slabsi, kot tisti stari zgonjeni, ki so bili prej gor... Sem dal zacasno nazaj tastare... in potem raje kupil ene malo boljse... Ponavadi Bosch ali pa Champion ... zadnje case pa kar na servisu vzamem originalne... Je se najboljsa izbira ...

Pravo razmisljanje - tistih par € razlike enkrat na leto za oiginalne ni omembe vredno.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:

Pravo razmisljanje - tistih par € razlike enkrat na leto za oiginalne ni omembe vredno.

Saj niso niti drazji... Nazadnje sem dal za prednje brisalce za Mazdo6 okoli 40€, Bosch Aerotwin AR 601 pa so bile nekaj pod 50€ ... Pa pomoje originalne ravno tako dela Bosch ... le da ima Mazdine oznake ...

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
Jest sm kupu valeto flat in sm dau za sprednje dva 50e. Mislim da je biu to moj najslabši nakup v zadnjih parih letih. Tako zanič brisalce nevem kako lahko prodajajo.

Od začetka so tako glasni da v avtu popizdiš...

B81

22. jul 2007
37.621
10.915
113
Citat:
Pa dobr.......men neki ni jasno......tema C4 pa brisalci.....Corsa pa brisalci.......pa ne me *ebat odpirate teme o brisalcih pa komplicirate k da je najmn tolk težko jih dobit (pocen) k zamenjat cel motor
stupid-1.gif
evil.gif

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Citat:
Uporabnik sniper007 pravi:
Jest sm kupu valeto flat in sm dau za sprednje dva 50e. Mislim da je biu to moj najslabši nakup v zadnjih parih letih. Tako zanič brisalce nevem kako lahko prodajajo.

Od začetka so tako glasni da v avtu popizdiš...
Imam enake izkušnje z valeo "aerotwin"...brišejo zanič niso nič tišji od navadnih. Po drugi strani pa sem z Bosch zelo zadovoljen, po več kot letu še vedno brišejo dobro in so tišji od navadnih

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
champion so dobri brisalci, bosch pa tudi, vendar ne tisti kjer na embalaži piše ECO.