A vsi neesdeesovci smo na koki??Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Po tvoji izkrivljeni logiki si potem ti vsak dan nakokiran.
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Se vidi, da ti je titula že stopila v glavo...![]()
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi: Seveda nista lenuha, ampak sta lopova. Pa ti tudi, ker jih zaposluješ na črno. Pfej te bodi, pa sama poštenost te je.
Saj zato pa je pristaš in zagovornik Ivana in esdeesa...
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
malcomX
Sporočil: 17389
Kako ti to uspeva, a nimaš dovolj dela.
Lojtra se potaplja v drek , to je bilo delavskemu razredu jasno že pred leti ,prav tako tudi da najlaže preprečiš potopitev srednjih ,,klinov,, tako ,da NE pustiš da se potopijo spodnji.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
KSZ
Ne vem v kakšnemu idealnemu svetu živite, kjer so vsi brezposelni lenuhi, neizobraženi delavci in prišleki iz juge. No, saj par mescev nazaj bi mogoče bil tudi sam podobnega mnenja. Zdaj pa bom v parih dneh prejel odpoved v firmi, kjer sem bil 10 let. Še pred enim letom se ni bi mislil, da bo tako zagustilo. Plača je bila izredno dobra. Tako zelo dobra, da ko sem začel med faksom delat kot programer pač nisem dokončal faksa in zdaj me bo to teplo. Znanja dovolj, papirja pa ne. Že en čas iščem službo, se javljam na razpise, pošiljam prošnje pa praktično nobenih odgovorov. V poslu, kjer naj ne bi bilo problemov. Yeah, right. Čez cirka 45 dni bom pristal na zavodu in bom vlekel nadomestilo tistega pol leta, kolikor mi pripada, če ne bom našel drugega dela. Pa se nimam za lenuha, ampak živet je treba.
Vesela pa sta , ker svoj družinski proračun dvigujeta-na črno nista zaposlena, saj delata podnevi ali pod ljučjo...Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Seveda nista lenuha, ampak sta lopova. Pa ti tudi, ker jih zaposluješ na črno. Pfej te bodi, pa sama poštenost te je.Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Meni dva pomagata v delavnici in na montaži----oba sta na borzi-torej nista "lenuha"
Dokler bo kokainka s pobranimi davki svojim frendom graščine kupovala, naj ljudje kar mirno delajo na črno, ko bo pa to pošlihtano, bomo pa spet kaj o tem rekli.Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Seveda nista lenuha, ampak sta lopova. Pa ti tudi, ker jih zaposluješ na črno. Pfej te bodi, pa sama poštenost te je.Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Meni dva pomagata v delavnici in na montaži----oba sta na borzi-torej nista "lenuha"
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
malcomX
Odvisno kako službo maš, eni nerabimo hamburgerov pečt, ampak delamo z glavo.
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Dokler bo kokainka s pobranimi davki svojim frendom graščine kupovala, naj ljudje kar mirno delajo na črno, ko bo pa to pošlihtano, bomo pa spet kaj o tem rekli.Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Meni osebno je najhuje, ker kljub temu, da delam(v službi) ne uspe normalno preživeti mesec. Sem pa verjetno norec.
Norec nisi----Vendar se postavi problem kako živiš in če se znaš prilagoditi razmeram na trgu. Zelo odvisno je koliko si ponosen sam nase.Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Meni osebno je najhuje, ker kljub temu, da delam(v službi) ne uspe normalno preživeti mesec. Sem pa verjetno norec.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lenuh postane v trenutku, ko ga zaradi njegovega nesprejemanja dela začne živet država.
Nekateri niso zizna teleta ,ampak živijo na svojem ,kot pravi ljudje ,skrbijo za svoj naraščaj ,ne pa samo za svojo rit ,kot zblojena teleta pri 30ih ,katerih edina skrb je plačilo položnice za telefon. Je pač tak danes ,....luzer soli pamet produktivnemu , tapravemu človeku ,ki bo pustil nekaj za seboj.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Pol pa neznaš skozi mesec. Al si pa poišči še eno službo. Kadiš? Piješ? Kafeji po kafanah? Maš kurilca v stilutu? Rabiš sploh stilota?
Kje pa misliš da smo mi začeli ?, a misliš da so nam stanovanje dali in upali na naraščaj? ....samo takrat nismo bli spizdjene mevžice ,ki cvilijo koker nekaj ni po njihovih ritkah ukrojeno.Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Stanovanja ste si tastari po jazbinšku razdelil.... kaj potem..... naj imam ženo in 3 otroke v moji sobi na 9 kvadratih doma? Po Ljubljan so pa babice na 100 kvadratih same.![]()
Vrnitev k plemenski skupnosti![]()
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
malcomX