Brezplačne slike in videi!!

SixthSense

Zelenc'
16. apr 2013
1
0
1
www.facebook.com
Živjo!
smile-1.gif


Pred kratkim smo ustvarili novo skupino slovenskih digitalnih oblikovalcev, imenovano Sixth Sense Production Group.
Smo posamezniki, ki so včasih ustvarjali vsak zase, zdaj pa delujejo kot skupina, ki dela na vseh mogočih področjih, kot grafika, video, avdio, spletne stran ipd.
Naš interes je pomagati ljudem z manjšimi projekti, deliti malo dobre volje skozi kakšne hude slikce, videe, rap beate in podobno, mogoče malo zaslužiti z večjimi projekti in seveda predvsem zabava
wink-1.gif


Večino prošenj ustrežemo zastonj (vsi projekti, ki jih lahko izpeljemo in zahtevajo do 3 ure dela), da pa bi ljudje sploh opazili naš obstoj, je seveda potrebna promocija in zato prosimo v zameno za malo vaše pomoči - po želji delite naše objave / Fb stran / povejte prijateljem za nas itd.

Primer našega delovanja...
Vedno bolj je potrebna virtualna identiteta, ki jo danes najlažje dobimo na Facebooku. Mislim, da se vsi strinjamo s tem, da, če nekoga ni na Facebooku, praktično ne obstaja. Zato pa potrebujemo res udarno fotografijo samih sebe.
Mi vam po novem ponujamo
100% BREZPLAČNA, ANONIMNA RETUŠIRANJA OZ. OBDELAVO FOTOGRAFIJ .
Ni važno, če ste fant ali punca, če vas poznamo ali ne... Vi samo pošljite svojo fotografijo ali fotografijo koga drugega, povejte svoje želje in anonimno vas bomo polepšali, ter vam obdelano sliko poslali nazaj. Potrebna je samo dobra ostrina fotografije.

free-retouching.png