Breaking Bad

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Gledam odkar ste jo priporočili...sem hitro pogledal vse. Serija je kar dobro, nikakor pa ni nekaj kar bi nujno moral videt. Ubistvu me clo mal moti vse skup....tako dobra ideja sam izvedba pa mislim da bi bla lahko boljša.

Bom pa pogledal do konca seveda...še vse sem.
tongue-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Mislim, da so jo začeli malo vlečt...verjetno pripravljajo še kakšno sezono, pa nočejo, da se stvari hitro odvijajo. Po eni strani škoda.

Npr. tisti del prejšnji teden..., saj je bil epski in smešen
grin1.gif
....ni se pa zgodba nikamor premaknila.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@The_Red_Devil: ja ok tam je vse zmešano, ampak mislim da si tako dobra serija zaluži svojo temo.

Ja "epizoda Fly" je bila smešna in "se ni nič premaknilo"
smile-1.gif
Zakon lika sta bila recimo morilca, odvetnik pa seveda Gus (najbolši lik poleg Walterja).

Nazadnje urejeno:

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Jaz sem mislu da bo Walter ves zadrogiran Jesseju izblebetal da je bil zraven ko mu je punca umirala in da bi lahko bilo drugače. Kazalo je že na to.

Drugače je pa meni najboljši lik Hank. Ko en bulldog ki ne popusti nikoli. Na živce mi pa gresta walter jr. in jesse.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Jooooj, ja! Jesse-ja bi vsake tolk lahk spokala na polno. So res en tečn karakter nardil
smile-1.gif
Drugače mi je pa ful dobra serija!

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Če ne bo previdna, bo končala kot Rita Morgan (Dexter).
evil.gif

Sicer pa je bil tudi meni zadnji del všeč. Dejansko se ne zgodi nič, ampak 45 minut si nenehno na trnih. Kdaj bo kdo padel z lestve, kdaj bo kdo kaj bleknil...aaaaaaa.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Dobro "ga kliæeš" = Heisenberg .. res noro, ko je un meksikanc rekel Gusu (Heisenberg, se res noro sliš), pa ko folk ni vedel kdo je to, so ga mel skoraj za neko božanstvo
smile-1.gif

Meni je bila žena na zečtku fulllllll všeč (in tko in tko), potem pa ko je "Walter ratal čudn" pa ko je zvedla,.. je pa ratala za horor.

Ima pa Walter pomoje železne živce (Jesse, žena, zdravje, Hank, nevarnost ki spada k "hobiju"..).
smile-1.gif

@Jernej: zadnji del je bil danes :p

Nazadnje urejeno:

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Je možno, da je od Rite...... Deb (sestra) 10x bolj tečna / anti?

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Nisem še pogledal... šparam za zvečer. (in previdno berem to temo, da ne bi kaj novega zvedel)

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ne se prehitro veselit...

Remember Sara Tancredi?

Njej so odsekali glavo in je prišla nazaj. Rita je "samo" izkrvavela v kadi. Peanuts...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.738
113
Men je pa zena sexy, tko da tecnobe ne opazim. Ta boljsi scena je pa ko uni suhceni cops aretira frenda od Jessija ko dila...