Imajo še mlajšo sestro Emo, ampak ta še prihaja.Cene Prevc je edini "luzer" v druzini Prevc brez svetovnega rekorda.
Sicer pa
Ne Domen, Nika, Peter, Cene, najboljse skoke je naredil oče Dare Prevc
Brniklahk kar preimenujemo…
Imajo še mlajšo sestro Emo, ampak ta še prihaja.Cene Prevc je edini "luzer" v druzini Prevc brez svetovnega rekorda.
Sicer pa
Ne Domen, Nika, Peter, Cene, najboljse skoke je naredil oče Dare Prevc
Brniklahk kar preimenujemo…
To pomeni da sedaj trenira ravnotežje za kasneje ko se bo spuščala po naletu skakalnic.Ema ni skakalka pač pa baletka.
Škoda bi bilo završt take talente...To pomeni da sedaj trenira ravnotežje za kasneje ko se bo spuščala po naletu skakalnic.
Zakaj se mi zdi cuden kot slike.Poglej priponko 97932
Ponosni ata v ozadju.
Daj se ti raje drži svojih rusko-propagandnih tem.Kaj mislite, ali ima norveško goljufanje tudi kaj zraven pri novem planiškem rekordu?
V smislu, da so se norvežani zamerili FIS-u in žiriji in je za kazen žirija v Planici skakalce spuščalo iz malce višjih naletov kot ponavadi, v želji, da norvežani izgubijo rekord?
Torej nisi gledal skoke in komentiraš mal čez uč? So postopoma nižal, ker drugače bi zadna peterica priletela z lahkoto na ravnino.Kaj mislite, ali ima norveško goljufanje tudi kaj zraven pri novem planiškem rekordu?
V smislu, da so se norvežani zamerili FIS-u in žiriji in je za kazen žirija v Planici skakalce spuščalo iz malce višjih naletov kot ponavadi, v želji, da norvežani izgubijo rekord?
Meri se elektronsko, če pa slučajno tehnika zataji, so pa še fizikalci tamKako se meri?
Tam en stoji in reče tolkle!
Meni je bolj zanimivo da so celo sezono ves čas dobivali (vsi) diskvalifikacije zaradi dresov, v planici so pa mižali na 3 očesa očitno. Sem siguren da so tako naši kot drugi spet bili v sivi coni ali pa celo črni, samo je kontrola dobila navodila naj se ne vpleta v tole.Kaj mislite, ali ima norveško goljufanje tudi kaj zraven pri novem planiškem rekordu?
Glede dresov kar praviš je ena od enot površina, tu pač so norvežane dobili goljufat. Prepustnost dresa je pa drug tip goljufanja, tu so pa pravila še vedno ista in sem skoraj 100% da so si vsi glavni "nalakirali" drese pred skokom in da se tega ni ugotavljalo nikjer, čeprav se ve za to prakso.